Dirijorul Russel McGregor – Omul din spatele cortinei

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Dirijorul Russel McGregor – Omul din spatele cortinei

Atunci cand nu sunt pe scena, muzicienii pe care ii privim cu atata fascinatie in timpul extraordinarelor concerte, au nevoie de momente de respiro pentru ca performatele lor artistice sa fie desavarsite. Charismaticul dirijor Russel McGregor, pe care il vom revedea la final de an in concert la Sala Palatului, a revenit de curand dintr-o vacanta de vis, petrecuta alaturi de sotia sa si cele trei fetite care ii intregesc familia.

Chiar daca pasiunea pentru sport il atragea spre Rio de Janeiro pentru a-si sustine sportivii  favoriti, acesta si-a schimbat traiectoria catre o alta destinatie preferata.

Vara aceasta, Russel MgGregor si-a incarcat bateriile vizitand tara in care a crescut – Australia.

Indragitul artist se simte legat de aceste tinuturi, iar dorinta reintoarcerii are la baza argumente bine intemeiate: aici a facut performanta in sport, ca jucator profesionist de fotbal autralian. De asemenea, acesta a avut onoarea sa performeze, in calitate de dirijor, pe scena impunatoare a Operei din Sydney.

Coplesit de minunatele amintiri care il leaga de Australia, Russel McGregor este neradbator sa revina aici stiind ca, la fiecare vizita, descopera lucruri noi, fascinante.

Desi, o buna parte din teritoriul sau este acoperit de desert, fauna si vegetatia sunt extrem de bogate. Ornitorincii, cangurii, ursii koala si strutii Emu sunt doar cateva din creaturile simpatice care servesc drept mascote ale Australiei.

Russel Mc Gregor  s-a imprietenit cu aceste animale dragalase, astfel ca, spre incantarea fetitelor sale, a hranit cativa pui de cangur cu fructele din rucsac.

Incantat peste masura de peisajele salbatice desprinse parca din cartile postale, de cultura aparte, plajele interminabile, cu nisipuri de aur, de Muntii Albastri, artistul a catalogat Australia ca fiind un paradis la ”Capatul Pamantului” si este convins ca este destinatia unica, perfecta, in care iti vei dori sa revii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner