„Imaginea-martor” – workshop de fotografie pe film

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » „Imaginea-martor” – workshop de fotografie pe film

Ești în Cluj pe 19 august 2016? Ești pasionat de fotografie? Te interesează și tehnici altfel decât cele digitale? Atunci te așteptăm la Turnul Croitorilor de la 17:00, în expoziția „Imaginea-martor”, la workshopul de fotografie pe film susținut de lect. dr. Andrei Budescu, de la UAD Cluj.

Workshop-ul de fotografie pe film invită participanții să ia parte la o inițiere tehnică. Vei afla care sunt principalele tipuri de film și ce aparate trebuie folosite în funcție de stilul fotografic pe care dorești să îl abordezi, cât și despre developarea ulterioară a filmelor. În cadrul atelierului se va putea lucra cu diferite aparate, cu scopul de a înțelege principiul de funcționare al fiecăruia, precum și principalele avantaje și dezavantaje. Procesul va fi prezentat pas cu pas atât teoretic, cât și practic. Menționăm că nu este necesară deținerea unui aparat foto pe film pentru a participa la workshop.

Înscrierile se fac în prealabil la adresa: arhivamtr@gmail.com

lector: Andrei Budescu (Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca)
Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană Cluj
vineri, 19 august 2016, orele 17:00
Durata atelierului : 2h
Număr de locuri disponibile: 10
Partener principal: Photo Romania Festival


„Imaginea-martor” este o expoziție de fotografie veche marca Muzeul Național al Țăranului Român. Ajungem la Cluj între 18 și 27 august pentru a propune publicului un concept inedit: vizitatorul este introdus în lumea arhivei, unde sute de fotografii se află la dispoziția sa și îl invită să interacționeze cu ele după cum imaginea și imaginația îi dictează. Poți selecta, tăia și lipi fotografii în expoziții personale, ad hoc, care întregesc treptat spațiul expoziținal, astfel încât expoziția va fi completă abia în ziua închiderii.

*Pentru că ne dorim ca vizitatorii noștri să uite că în expoziții nu au voie să atingă, să întrebe, să caute, să aleagă, să contribuie.*

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 5 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9678 RON
GBP 1 x GBP = 5,7886 RON
USD 1 x USD = 4,5710 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 5 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner