Disney Beauty and the Beast: costume și producție fabuloase la Romexpo București

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Disney Beauty and the Beast: costume și producție fabuloase la Romexpo București

De la costumele splendide la decorurile fastuoase, musicalul Disney Beauty and the Beast arată ca o carte de povești ce prinde viață în fața publicului. Un basm clasic la standarde vizuale greu de egalat, cu o producție fabuloasă și distribuție 100% internațională: pe scurt, două ore și jumătatate de poveste pe scena de la Romexpo, Pavilionul Central. Trailer oficial aici. ROMEXPO dispune de toate dotările necesare pentru siguranța publicului – detalii aici.

.DC7D5966“A fost odată ca niciodată…” Cu toată strălucirea celor cinci cuvinte magice, senzația internațională Disney Beauty and the Beast deschide luna spectacolelor de Sărbători la București (4-6 decembrie 2015). Fiindcă doar în lumea Disney se poate așa ceva, turneul călătorește cu propria sală de bal portabilă, parte din castelul magic al Bestiei (West Wing) care cântărește aproape o tonă. De-a lungul celor două ore și jumătate de spectacol, scena extinsă, de peste 300 mp, trece prin metamorfoze majore. Producția folosește peste 150 de elemente de recuzită, 580 articole vestimentare, inclusiv piese din costumele originale de pe Broadway, plus 81 de peruci. 20 de camioane sunt necesare pentru a transporta toate echipamentele de la Ankara la București. Cele patru reprezentații de la Romexpo se vor juca în limba engleză cu subtitrare în limba română, astfel încât să nu se piardă nimic din strălucirea interpretativă.

.DCBB4573În general, un designer de costume lucrează cam un an pentru o premieră pe Broadway, admite designerul Ann Hould – Ward. În 1994 însă, atunci când s-a lansat musicalul Disney Beauty and the Beast, dat fiind că era debutul absolut al Disney pe Broadway, Hould – Ward a avut la dispoziție un an și jumătate. Rezultatul este una dintre cele mai frapante parade văzute vreodată pe Broadway, care i-au adus premiul Tony în anul respectiv. De la Cogsworth, al cărui costum include un ceas ce funcționează pe fața actorului, la Lumiere, cea mai memorabilă lumânare din toate timpurile, opera lui Hould – Ward reușește, mai mult decât orice altă producție Broadw până atunci, să ducă potențialul creativ al animației în trei dimensiuni. Toate personajele secundare (ceșcute, ceainice, ceasuri, șifonier, candelabre) sunt perfect conturate si individualizate – vivacitatea și umanitatea locuitorilor animati ai castelului este superb pusă în valoare de momente precum “Be Our Guest”.

Bazat pe filmul de animație cu același nume, musicalul Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani, în fața a peste 35 de milioane de spectatori. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări.

Biletele, cu prețuri între 84 și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).Vizitați www.eventim.ro pentru mai multe detalii.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1496659067295163/

DESPRE BROADWAY ENTERTAINMENT GROUP:

Broadway Entertainment Group este cea mai mare companie de distribuție teatrală din lume, care produce circulte internaționale și oferă spectacole de top pe piețe precum Orientul Mijlociu, Statele Independentedin Commonwealth, Asia Centrală și de Sud și America Latină. Producții anterioare: Fosse, Cats, Chicago – The Musical, Miss Saigon, Mathew Bourne’s Swan Lake, Priscilla Queen of the Desert, Gumboots, Slava’s Snowshow, Bounce, Lady Salsa, Circus Oz, Lano and Woodley, Mum’s the Word, Rudy Coby, Shaolin Kung Fu Monks și Jerry Seinfeld World Tour.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 mai 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner