SELAH SUE canta la Beraria H din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » SELAH SUE canta la Beraria H din Bucuresti

Pe 15 decembrie 2015 Selah Sue revine la Bucuresti pentru un show electrizant la Beraria H din Bucuresti in cadrul unui show marca BestMusic Live Concerts.

Patru ani au trecut de la albumul sau de debut. Se prea poate ca Selah Sue sa nu-si fi invins demonii, dar macar i-a exploatat din plin pentru a scrie “Reason”, un disc indopat cu energie, lumina si emotie. Sunt piese ce te doboara de la primele acorduri, create de o artista plina de viata si de cicatrici in acelasi timp, aparent intodeauna una cu chitara ei. “Succesul nu mi-a vindecat ranile”, spune ea. “Nimic nu s-a schimbat cu adevarat. E o calatorie, o batalie care va dura toata viata”.
Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue isi regaseste adevarata identitate muzicala odata cu „Reason”. “Este o ecuatie cu multe variabile” spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a cautat in cat mai multe studiouri de inregistrare, in special in Belgia, dar si in Londra, Jamaica si Los Angeles, cu doi producatori experimentati, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) si suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM si rapperul american Childish Gambino. Sela Sue a scris si a inregistrat “Together” cu acesta din urma, o radioasa declaratie de dragoste hip-hop, invaluita de percutie urbana si synth-uri punctate. “Am scris aceasta piesa in cateva ore, la Los Angeles. E primul meu cantec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile si ritmul dezechilibrat in interpretare”.

La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena.

Bilete in presale costa.

60 LEI – Cat. C – (partile laterale) cu loc la masa
75 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masa
95 LEI – Cat. A – in fata scenei cu loc la masa

Numarul de bilete este limitat!

Biletele pot fi achizitionate online de www.iabilet.ro sau in format fizic din reteaua iaBilet.ro/retea .

Rezervarile se fac la: – vreau@berariah.ro – cu pana la 48 de ore inainte de eveniment – 0725 345 345 – pana in seara evenimentului (in cazul in care linia este ocupata trimiteţi un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM sub egida International Concert.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner