Diva in videoclipul piesei PRINDE-MA, APRINDE-MA : ANDREEA BALAN

Andreea B a filmat in weekend un videoclip pentru piesa "Prinde-ma, aprinde-ma". Cel de-al doilea extras pe single de pe albumul sau curent, “Andreea B”, este deosebit de dansant, intr-un stil total diferit de ceea ce a facut solista pana acum.

Pentru Andreea, perioada care tocmai s-a incheiat a fost foarte aglomerata si nu lipsita de stres. Dupa castigarea celui de-al treilea loc in supershow-ul “Dansez pentru tine” si inainte de a pleca in Canada pentru a inregistra noi piese, Andreea si-a gasit timp pentru a filma acest nou videoclip.

Locatia a fost o piscina din Bucuresti,"Prinde-ma, aprinde-ma" fiind in totalitate un clip de imagine. Dragos Buliga, cel care a regizat si videoclipul primului single de pe album (" Nu stiu sa fiu numai pentru tine"), a avut"probleme " pe tot parcursul filmarii cu cele zece dansatoare ale Andreei, carora le ardea de joaca! Fetele au avut la dispozitie un furtun si apa din belsug si atata le-a trebuit pentru a se distra la maxim! Si vremea a tinut din plin cu Andreea, ziua filmarii fiind cea mai calduroasa din saptamana respectiva.   

Pentru filmarile acestui videoclip, Andreea si-a schimbat imaginea din nou, redevenind blonda. Sexy si glamourous, Andreea vrea sa sublinieze prin lansarea acestui single ca s-a maturizat, ca a devenit femeie. Marturie sta dealtfel si pictorialul (100% seducator!) pe care Andreea l-a realizat de curand in revista Playboy. Cu un look provocator si cu o atitudine degajata, solista a declarat:"Sunt de acum matura si independenta, si vreau ca fanii mei sa ma perceapa astfel."   

Vestimentia Andreei si a dansatoarelor sale pentru acest videoclip a fost asigurata de Helene. Costumele de baie trendy fac parte din colectia "AB by HLN". Andreea este de mai bine de un an imaginea HLN in Romania.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: