DMX, dupa gratii din nou

Se spune ca trebuie sa invatam din greselile noastre, dar unii oameni pur si simplu nu inteleg acest lucru. Este si cazul lui DMX, care a facut un obicei din a intra si a iesi foarte des din inchisoare. Marti, rapperul a ajuns din nou in celula, dupa ce a fost arestat fiindca a lipsit de la o infatisare la tribunal.

Cantaretul de culoare a fost retinut de agentii federali in Miami, dupa ce un judecator din Phoenix a emis un mandat de arestare pe numele lui, deoarece nu s-a prezentat la tribunal vineri.

Rapperul a fost incarcerat la o inchisoare din Miami si se va intoarce in Phoenix, unde magistratul a stabilit cautiunea la 120.000 de dolari.

Lucrurile ar fi decurs mult mai usor daca muzicianul sosea in sala de judecata, unde trebuia sa dea socoteala pentru acuzatiile de posesie de droguri, frauda si cruzime fata de animale. In schimb, el a vrut sa se bucure de libertatea pe care i-a oferit-o o clinica de dezintoxicare din Florida, din care, de cateva saptamani, a iesit si a intrat dupa bunul plac.

Acum, probabil ca afro-americanului ii va fi platita cautiunea, el va fi eliberat si va avea din nou probleme cu legea.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: