DORIAN POPA lansează single-ul “Îţi plac banii”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » DORIAN POPA lansează single-ul “Îţi plac banii”

Dorian Popa a lansat single-ul “Iti plac banii”, însoţit de un videoclip care a adunat în câteva ore peste 17.000 de aprecieri şi câteva sute de comentarii.
Noua melodie a lui Dorian, cu ritmuri si versuri catchy, este perfectş de pus pe repeat atât la petreceri, cât și în căști. Versurile care îți rămân întipărite în memorie rapid au fost scrise de Alex Parker, Dorian Popa și Robert Toma. Aceștia, împreună cu Marius Federe, s-au ocupat și de orchestrația piesei, în timp ce mix-ul și master-ul piesei au fost realizate de Alex Parker.

Link YouTube:

 

Videoclipul sugestiv, regizat de Daniel Cristea, îl surprinde în prim-plan, în mai multe ipostaze, pe Dorian Popa alături de o domnișoară foarte frumoasă. Scenariul videoclipului ilustrează versurile piesei, reliefând speranța că sentimentul de iubire adevărată depășește orice posibilitate materială. În plus, Dorian Popa si-a schimbat si freza in videoclip, luand decizia de a se tunde foarte scurt.
Însă, clipul ia o întorsătură neprevăzută și se termină cu un „cliffhanger”, lăsându-ne cu sufletul la gură în așteptarea continuării poveștii.

Dorian a creat o adevărată comunitate pe canalul său de YouTube. Într-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reușit să depășească 2.05 milioane de abonati, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul YouTube Trending.
Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, “Sare pe rană” (feat Ruby) etc., Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă piesele lansate, Dorian Popa face parte de patru sezoane din juriul emisiunii concurs “Next Star”.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9633 RON
GBP 1 x GBP = 5,7790 RON
USD 1 x USD = 4,6099 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 4 iunie 2023

Acum la Bucureşti
16 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner