Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul “Început de Univers”, intitulat “Sânge rece”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul “Început de Univers”, intitulat “Sânge rece”

Sânge rece este o piesă cu o atmosferă dramatică și ușor întunecată. Am vrut să surprindem aceeași atmosferă și prin videoclip, și credem că am reușit. În plus, după cum se va vedea chiar din primele cadre, urmează și o continuare despre care momentan nu spunem mai multe. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films din Timișoara pentru această nouă colaborare!“,

au declarat membrii trupei.
Stream / Download: https://Phaser.lnk.to/InceputDeUniversPR

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca “Alerg”, “Până vine dimineața” sau “Spune-mi unde ești”, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat “Început de Univers”. Albumul conține 16 piese și este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost susținut până acum de single-urile Fast Forward, Copilul lunii și oviațășiîncăosecundă.

Link YouTube:

“Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming, iar acum pregătim și lansarea în format fizic, despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul “Început de Univers” a rezultat în urma unui brainstorming și este luat chiar din refrenul piesei “Sânge rece”. Ne dorim și o serie de concerte de lansare pe care să le susținem cât mai curând posibil, dar momentan suntem în stand-by din cauza creșterii numărului de cazuri de covid și a restricțiilor asociate care se anunță“,

au mai adăugat cei de la Phaser.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 martie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9200 RON
GBP 1 x GBP= 5,6132 RON
USD 1 x USD= 4,6271 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 martie 2023

Acum la Bucureşti
8 °C
Cer acoperit de nori
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner