Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul “Început de Univers”, intitulat “Sânge rece”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul “Început de Univers”, intitulat “Sânge rece”

Sânge rece este o piesă cu o atmosferă dramatică și ușor întunecată. Am vrut să surprindem aceeași atmosferă și prin videoclip, și credem că am reușit. În plus, după cum se va vedea chiar din primele cadre, urmează și o continuare despre care momentan nu spunem mai multe. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films din Timișoara pentru această nouă colaborare!“,

au declarat membrii trupei.
Stream / Download: https://Phaser.lnk.to/InceputDeUniversPR

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca “Alerg”, “Până vine dimineața” sau “Spune-mi unde ești”, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat “Început de Univers”. Albumul conține 16 piese și este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost susținut până acum de single-urile Fast Forward, Copilul lunii și oviațășiîncăosecundă.

Link YouTube:

“Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming, iar acum pregătim și lansarea în format fizic, despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul “Început de Univers” a rezultat în urma unui brainstorming și este luat chiar din refrenul piesei “Sânge rece”. Ne dorim și o serie de concerte de lansare pe care să le susținem cât mai curând posibil, dar momentan suntem în stand-by din cauza creșterii numărului de cazuri de covid și a restricțiilor asociate care se anunță“,

au mai adăugat cei de la Phaser.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner