Drew Barrymore tot mai aproape de …

Drew Barrymore tot mai aproape de …

Desi a avut doua casatorii nereusite pana acum, se pare ca Drew Barrymore nu a predat armele. De cinci luni, ea este implicata intr-o relatie care devine din ce in ce mai serioasa cu actorul Justin Long. Se zvoneste ca indragostitii cauta deja un loc perfect in care sa-si organizeze nunta. Cei doi au petrecut cateva zile impreuna, la Tulum Beach, in Mexic, saptamana trecuta, excurisa fiind cadoul lui Justin pentru actrita care a implinit 33 de ani, pe 22 februarie. Drew a fost foarte impresionata de hotelul in care a stat si se pare ca se gandeste serios sa-si organizeze nunta acolo. O angajata la Casa Magna a declarat: „Hotelul nostru gazduieste nunti mai intime si Drew a vrut sa afle cat ar costa costa organizarea unui astfel de eveniment pe timpul verii”.

Conform aceleiasi surse, cei doi actori au folosit timpul petrecut in Mexic pentru a se relaxa: „Justin a rezervat un pachet complet la centrul de recreere al hotelului, cei doi petrecandu-si timpul pe masa de masaj si facand yoga”. Hotelul, care a fost destinatia preferata a cunoscutului lord al drogurilor columbian Escobar, este in prezent vizitat in mod obisnuit de vedete hollywoodiene, cum ar fi Jude Law, Sienna Miller, Linda Evangelista sau Cindy Crawford.

Sa speram ca, in eventualitatea in care Drew si Justin se casatoresc, relatia va rezista mai mult de 6 luni, cat a tinut ultima casnicie a vedetei din „Duplex”.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe