Jennifer Aniston si Owen Wilson = noul cuplu

Nimeni nu mai intelege nimic din viata privata a actritei Jennifer Aniston. Fie presa tine cu tot dinadinsul sa o cupleze cu cineva, fie fosta vedeta din serialul „Prietenii tai” chiar zboara din floare in floare. Aaron Eckhart, Orlando Bloom sau Brian Bouma, un membru al echipei de filmare de la productia „Traveling” – despre fiecare dintre acesti barbati s-a spus la un momentdat ca ar forma un cuplu cu actrita in varsta de 39 de ani. A venit acum randul lui Owen Wilson sa dea nastere speculatiilor legate de implicarea in viata amoroasa a lui Aniston. Potrivit ultimelor zvonuri, cei doi actori se inteleg foarte, foarte bine pe platourile de filmare ale productiei „Marley And Me”.

Owen si Jennifer muncesc in momentul de fata cot la cot in Miami. Din cand in cand, isi fac insa timp si pentru cateva giugiuleli. „Imbratisarea lor nu s-a oprit cand camera a incetat sa mai filmeze. Flirtau unul cu celalalt mult mai mult decat s-ar fi asteptat oricine. In pauze, se imbratisau”, a povestit un martor. „Jen este cunoscuta ca fiind foarte seriosa pe platourile de filmare. Dar se distreaza atat de bine cu Owen. Este foarte relaxata si fericita”, a continuat sursa.

Ramane totusi o intrebare. Ce s-a intamplat intre Owen si Kate Hudson, pentru ca, in ultimele saptamani, stirea ca relatia celor doi s-a reluat a fost data ca sigura.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: