Dupa 50 de ani de cariera Corina Chiriac isi povesteste viața de artist la Mastering The Music Business 2023

Prima pagină » Noutăţi » Dupa 50 de ani de cariera Corina Chiriac isi povesteste viața de artist la Mastering The Music Business 2023

Corina Chiriac, una dintre legendele muzicii românești, va urca în septembrie pe scena celui mai important eveniment din industria muzicală – Mastering The Music Business. Aceasta va sta de vorbă cu Dan Fințescu, unul dintre organizatorii MMB și moderatorul principal al evenimentului, cu care va povesti despre cei 50 de ani de carieră, despre momentele definitorii, despre decizii, inspirație și dificultăți, despre succes și lumea artistică a anilor trecuți. 

Corina Chiriac, una dintre solistele de mare succes din muzica ușoară din anii ’70 până în prezent, a declarat:

„mă bucur nespus că după o carieră de mai bine de 5 decenii, cu suișuri și coborâșuri, am ocazia să împărtășesc cu generația nouă de artiști tot ce am învățat în acest timp. Este o onoare pentru mine să fiu alături de oameni atât de valoroși și o bucurie să cunosc profesioniști din întreaga lume cu care am atât de multe lucruri în comun, mai ales pasiunea pentru muzică și industrie în general. Artiștii actuali sunt extrem de norocoși să poată participa la un eveniment ca Mastering The Music Business unde pot fura din experiența celor trecuți prin viața de artist și pot învăța de la cei mai buni.”

Corina Chiriac și-a început cariera în 1970, după ce a participat la competiția televizată „Steaua fără Nume”, unde a obținut marele trofeu. De atunci și până în prezent aceasta a fost activă pe scena publică ca solistă vocală, actriță, producătoare de radio și emisiuni TV. Artista a fost și printre colaboratorii permanenți ai industriei filmului și instituțiilor de cultură din țară, televiziuni sau posturi publice de radio, precum și case de discuri sau publicații media importante.

Cea de-a opta ediție a conferinței MMB (Mastering the Music Business), cel mai mare și important eveniment al industriei muzicale din România, va avea loc la București, între 5 și 7 septembrie 2023 la Hotel Caro. Printre speakerii confirmați se numără Irina Rimes, Andreea Berghea, Marius Moga, Olga Juverdeanu, Cornel Ilie, Laura Coroianu, Emil Ionescu și mulți alții. Lista detaliată a speakerilor și programul sunt disponibile pe www.masteringthemusicbusiness.ro.

Biletele pentru MMB s-au pus în vânzare pe iabilet.ro și includ acces la conferință, dar și la recepții, cocktailuri și alte evenimente de networking organizate în cadrul evenimentului.

Link: https://www.masteringthemusicbusiness.ro/ticketing/

Dupa 50 de ani de cariera Corina Chiriac isi povesteste viața de artist la Mastering The Music Business 2023

Despre MMB

Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment din industria muzicală organizat în România. Dedicat tuturor pasionaților de muzică, MMB e locul unde atât artiștii cât și profesioniștii din domeniu au ocazia să se întâlnească cu experți de top din industrie, să învețe de la ei și să interacționeze în mod direct. Cum să lansezi propriul festival, cum să scrii și să compui cântece sau cum să distribui eficient muzica ta sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul conferinței.

Dar MMB nu e doar o conferință, este locul unde poți semna cu viitoarea ta casă de discuri, unde ai ocazia să cânți împreună cu artistul preferat sau să bei o cafea alături de vedetele pe care le-ai admirat mereu. MMB e locul unde se întâlnesc și schimbă idei sute de participanți, printre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu: artiști, compozitori, manageri, agenți de booking, oameni de PR cultural și muzical, promoteri, publicitari, specialiști în online și digital, oameni de radio, jurnaliști, sunetiști, profesori de canto, reprezentați ai label-urilor majore și independente și nu numai. Puteți vedea aici cum a fost conferința din 2022: https://www.youtube.com/watch?v=CLwaYrwI23M

Evenimentul este organizat de RAW Music și susținut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), proiect co-finanțat prin programul Europa Creativă. Parteneri: IMPALA, INDIERO, Global Records, iabilet.ro, Merlin, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Tchibo, Eisberg.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner