Eddie Izzard sustine un show la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Eddie Izzard sustine un show la Bucuresti

Cel mai cunoscut comediant britanic – pentru prima data intr-un show de stand up in Romania: Eddie IzzardForce Majeure World Tour 2013!

’REGELE UNIVERSULUI’ …Un adevarat geniu al comediei!”, THE TELEGRAPH

Cel mai amuzant show de stand-up vazut vreodata!”, THE SUN

O comoara nationala!”, THE GUARDIAN

Celebrul actor britanic Eddie Izzard, unul dintre cei mai apreciati reprezentanti ai fenomenului de stand-up comedy la nivel mondial, se va afla primavara aceasta pentru prima data in Romania. Inclus in noul sau turneu mondial intitulat Force Majeure, show-ul de la Bucuresti va avea loc pe 29 aprilie, la Sala Palatului, fiind organizat de Livehouse, in parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.

Renumit pentru aparitiile sale ca actor in filme de top precum Ocean Twelve, Ocean Thirteen, Cars 2, The Simpsons, Valkyrie sau Chronicles of Narnia, Eddie Izzard este totodata unul dintre cei mai talentati performeri de stand–up comedy, show-urile sale printre care Dress to Kill sau Glorious fiind apreciate peste tot in lume. Castigator al prestigiosului trofeu British Comedy Award in 1993, Eddie a ajuns sa fie considerat astazi unul dintre cei mai valorosi comedianti din istorie, ocupand locul 19 intr-un clasament realizat de personalitati ale industriei de profil.

In decursul carierei sale exceptionale, Eddie a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul comediant care a sustinut un spectacol individual la legendarului Hollywood Bowl din Los Angeles. De-a lungul timpului, printre cei care s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard fiind spectatori nelipsiti ai show-urilor sale, s-au numarat personalitati impresionante printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino si chiar Madonna.

Pentru primavara acestui an, Eddie Izzard pregateste un turneu mondial ce se va numi Force Majeure si care va cuprinde nu mai putin de 25 de tari din Europa, Asia, Africa, bifand si aparitii in Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda si Australia. Cu aceasta ocazie, publicul roman va avea la randul sau sansa de a-l vedea live, pentru prima data, Eddie Izzard urmand sa sustina un spectacol pe 29 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele vor fi disponibile incepand de sambata, 9 martie, pe www.Myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la diferite preturi in functie de distanta fata de scena, respectiv 80, 100, 125, 150 si 200 lei.

Eddie Izzard (live at Madison Square Gardens, NY):
“Latin Language”: http://youtu.be/NI8UZubOJlo
“Giraffes”: http://youtu.be/_DMnthDaVpA
“Wikipedia & iTunes”: http://youtu.be/N1ug9-rhSs4
“Spartans & Shirley Temple”: http://youtu.be/bN45bZD_Tjs

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner