De St. Patrick trupele Blackbeers si Shannon te invita la concertele saptamanii

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » De St. Patrick trupele Blackbeers si Shannon te invita la concertele saptamanii

Cu ocazia celebrarii zilei Irlandei – St. Patrick’s Day te invitam la evenimentele saptamanii (12-17 Martie). Speram sa-ti fie pe plac si sa ne vedem la cat mai multe din ele.

La inceput de saptamana, pe data de 12 Martie la orele 21, formatia de rock-celtic Blackbeers (Trupa Blackbeers ) va lansa un nou produs discografic in cadrul unui concert la clubul Puzzle din Bucuresti (Pta Victoriei). EP-ul intitulat „Fairy Tale … on Paddy’s Day” a fost inregistrat in luna februarie in Bucuresti (inginer de sunet Victor Panfilov) si contine 5 piese: Whiskey In The Jar, Ride On, Maramuresana, Fairy Tale… on Paddy’s Day si The Auld Triangle. Piesa “Fairy Tale … on Paddy’s Day” se poate asculta alaturi de un slide-show atat pe site-ul www.blackbeers.com la sectiunea muzica cat si pe youtube si facebook. Direct link: http://youtu.be/OmQ7T3HGdGU .Daca-ti place nu ezita sa dai un “like”.Intrarea la concert este libera. Rezervari se pot face la tel: 0772160031.Invitati speciali vor fi dansatorii trupei Irish Way. (www.irishway.ro )

Joi seara, orele 18, dansatorii Steysha (www.steysha-dansirlandez.ro ), trupa Shannon (www.shannonband.ro ) si cimpoierii Bordo Sarkany (www.bordosarkany.hu ) te invita in Galati (Teatrul Dramatic) la un spectacol cu tematica celtica dedicat Zilei Irlandei.

Vineri, incepand cu orele 20, la Club A in Bucuresti (Centrul Vechi) va avea loc o seara interculturala ce va incepe cu o prezentare literara despre St. Patrick si va continua cu un work-shop de dansuri irlandeze condus de cursantii Academiei de Dans Irlandez Anne-Marie Cunningham (www.dansirlandez.ro ). Seara se va incheia cu un concert live sustinut de trupa Blackbeers. Intrare: 15 lei.
Tot vineri seara cimpoierii Bordo Sarkany vor sustine un concert la Clubul Taranului. Cimpoaiele, tobele si instrumentele arhaice se vor imbina pe ritmuri medievale si celtice creand o atmosfera de neuitat ce te duce cu gandul la vara si festivaluri medievale. Intrare: 25 lei, pentru studenti 15 lei (www.bordosarkany.hu )

Sambata seara vom fi cu Blackbeers la Shamrock-Ploiesti iar Bordo Sarkany vor concerta La Scriitori-Targoviste.

Duminica nu rata micro-recitalul Blackbeers (orele 18) din cadrul serbarilor in aer liber ce vor avea loc in centrul istoric al Bucurestiului pe Lipscani iar mai apoi concertul acustic cu Shannon (www.shannonband.ro) in cel mai vechi Irish Pub din Bucuresti – The Dubliner de pe Titulescu. Vom canta mai tot ce stim, asa ca aveti o sansa unica sa ascultati piese irlandeze foarte vechi ce rar ajung in playlisturile noastre…

Happy St. Patrick’s Day! Sa ne vedem cu bine si chef ”irlandez”:)

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner