Show-ul Eddie Izzard aproape sold out

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Show-ul Eddie Izzard aproape sold out

In doar trei zile de la confirmarea oficiala, show-ul Eddie Izzard este aproape sold out, mai multe categorii de bilete fiind epuziate in totalitate. Acesta este primul spectacol sustinut de comediantul britanic in Romania, inclus in turneului mondial Force Majeure, evenimentul fiind organizat de Livehouse, in parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.

In doar 72 de ore de la punerea in vanzare a biletelor pentru primul spectacol Eddie Izzard sustinut in fata publicului roman, serviciul de ticketing a inregistrat un numarul impresionant de comenzi, mai multe sectoare ale Salii Palatului fiind deja ocupate in totalitate. “Cred ca ne apropiem de un nou record in ceea ce priveste vanzarile de bilete pe piata din Romania, pentru un eveniment de Sala Palatului. Dupa concertul sustinut de Sting in 2009, care a fost sold-out in 3 zile, show-ul lui Eddie Izzard este pe locul doi in ceea ce priveste numarul de comenzi plasate intr-un timp atat de scurt” a declarat Bogdan Tudor, General Manager MyTicket.

Aceasta este prima reprezentatie de stand–up comedy sustinuta de actorul britanic in Romania, fiind inclusa in noul sau turneu mondial. Intitulat Force Majeure, turneul cuprinde nenumarate alte show-uri in Europa, Asia, Africa, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda si Australia, mai multe dintre ele desfasurandu-se cu casa inchisa, astfel ca dupa Viena, Berlin, Ljubljana si Belgrad, este foarte probabil ca in curand si Bucurestiul sa fie declarat sold-out.

Ultimele bilete ramase disponibile pentru show-ul Eddie Izzard ce va avea loc pe 29 aprilie 2013, la Sala Palatului, se gasesc in continuare pe www.Myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi cuprinse intre 80 si 150 de lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner