EGOIST

EGOIST.Acesta este titlul celui mai nou produs muzical semnat Raoul,care va fi lansat oficial la jumatatea lunii iunie. Albumul EGOIST reprezinta si prezinta cea mai profunda abordare muzicala, atat ca mesaj cat si ca interpretare si stil , pe care Raoul a aratat-o publicului de la debut pana acum. 17 melodii intr-o colectie muzicala de sentimente, provoaca emotii duse de la o extrema la alta, latura umana fiind exploatata in textele pieselor la cota cea mai impresionanta de profunzime. EGOIST inseamna Raoul, asa cum il stiti sau il descoperiti acum, romantic si mereu surprinzator, compozitor, si textier, al celor mai multe din piesele de pe album, dar si un artist plin de imaginatie in a adapta altfel de viziuni orchestrale si interpretative,plinde originalitate la o parte din melodiile de pe album, melodii ce apartin unor cunoscuti artisti din Balcani. Muzical si orchestral, albumul contine sonoritati live, un plus considerabil la calitatea excelenta al acestui produs muzical de o finete aparte.
In prefata acestui album Raoul spune : " Sunt eu. Sunt eu cel mai fericit ca tot ce am port cu mine. Daca imi deschid bratele va incap pe toti, intr-atat cat poate inima voastra sa-si doreasca nevoia de a-mi simti sinceritatea din suflet si nevoia mea de a va lasa sa-mi culegeti din brate toata dragostea. O tin pe brate, la vedere, pentru cei care o cauta si nu o gasesc. Am cules din inimi si seman in suflete singura floare al carei parfum ne aduna la un loc pe toti, buni sau rai, frumosi sau urati, bogati sau saraci, iubiti sau nenascuti. Va daruiesc parfum de iubire din floare de suflet. Egoist. "
EGOIST este al 7-lea album de cantautor al artistului, si al 11-lea din cariera, luand in calcul cele 4 scrise pentru Mirabela Dauer. Single-ul "In ochii tai" ,dealtfel primul promovat sub forma de videoclip, promite sa faca loc multor succese cu melodiile de pe acest album, intr-o piata muzicala autohtona tot mai deschisa acestui gen de muzica.
Descarca atasamentele, 3 melodii incluse pe album, vizioneaza cu un simplu click aici, videoclipul "IN OCHII TAI" , sau intra pe site-ul www.raoulromania.ro pentru detalii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner