Noul album Sunrise Avenue-Popgasm

Odata cucerite toate topurile europene cu albumul lor de debut – “On The Way To Wonderland“ – nu a mai ramas nicio urma de indoiala ca Sunrise Avenue vor stii cum sa-si satisfaca publicul cu ritmurile rock. Primul lor single – “Fairytale Gone Bad“ – a primit nenumarate discuri de aur si platina, raminind in topul Billboard timp de 76 de saptamini (!).
Iata ca a venit momentul pentru un nou album semnat Sunrise Avenue si intitulat sugestiv – Primul extras pe single de pe acest album este “The Whole Story”, o piesa de dragoste in stilul inconfundabil al celor de la Sunrise Avenue, acelasi stil ce i-a consacrat deja in industria muzicala mondiala. „Eram intr-un hotel din Goteborg si ma simteam extrem de nesigur asupra titlului albumului dar si a sound-ului sau. Asa ca aceasta piesa e ca un mesaj adresat noua, tuturor: trebuie sa mergi mai departe, sa-ti faci treaba, si, intr-o zi, soarele o sa iasa si pe strada ta, din nou”, spune solistul trupei, Samu Haber.
Sunrise Avenue au vizitat Romania in 2008, la B’estfest, ca urmare a succesului avut in Romania cu primul lor album. Noul album va fi lansat in iunie si in Romania.
PIesa The Whole Story este deja in difuzare la toate posturile de televiziune muzicale, precum si la posturile de radio din Romania.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: