Elderbrook & Otherside in concert la Club Colectiv

Artistul si multiinstrumentistul britanic de downtempo Elderbrook soseste in Romania la Club Colectiv pe 28 noiembrie 2015, ora 23:00 pentru un show alaturi de Otherside cu ocazia lansarii noului album, “Neverending” in cadrul unui eveniment BeatFactor.

Semnat la Black Butter Records alaturi de nume grele precum Clean Bandin, Rudimental sau Jessie Ware, pe adevaratul sau nume, Alexander Kotz, Elderbrook soseste la Bucuresti pentru a-si prezenta albumul “Travel Slow”.

Elderbrook – Could

www.Soundcloud.com/elderbrook

www.facebook.com/elderbrookmusic

“Neverending” este albumul de debut al proiectului Otherside. O combinatie fresh de neo soul, downtempo,electro si future bass, care iti va face sa vibreze fiecare celula din corp. Play “Neverending” si intra intr-un carusel de emotii si stari care te vor lua prin surprindere la fiecare nota.

Proiectul Otherside a fost infintat la inceputul anului 2015, iar primul single lansat a fost “Running High”. (https://www.youtube.com/watch?v=2r-ao-qW8nE) Piesa “Neverending”(https://www.youtube.com/watch?v=jILdg75FNyc), care poarta si numele albumului, este cea de-a doua lansata.

Biletele in presale costa 25 de lei iar la intrare 30 de lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara)

Doors 22:00 / show 23:00

O productie BestMusic Live Concerts & BeatFactor


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole