SMILEY canta miercuri in Hard Rock Cafe din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » SMILEY canta miercuri in Hard Rock Cafe din Bucuresti

Miercuri, pe 21 octombrie 2015 de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts va invita la un nou show incendiar cu cel mai in voga artist al momentului: Smiley!

Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: “Dream Girl”,”Criminal”,”Dincolo de cuvinte”,”Dead Man Walking”,”Preocupat cu gura ta”,”Cai verzi pe pereti”,”Am bani de dat”, “Acasa” si multe altele.

Ca la toate showurile Smiley, nu avem mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta!

Biletele costa 65 de lei si se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

In ziua evenimentului, biletele vor costa 80 de lei, acces general fara loc in fata scenei (bieltele cu loc vor fi sigur sold out foarte repede)

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Accesul se face incepand cu ora 20:00 iar concertul incepe la ora 21:00.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller), Meli Melo si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,9010 RON
USD 1 x USD = 4,6356 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner