Elle MacPherson – the best model ever

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Elle MacPherson – the best model ever

Linistea lui Kate Moss s-ar putea sa fie iarasi tulburata, dupa ce Elle MacPherson a fost votata de catre femei „cel bun model dintotdeauna”. Distinctia face sa paleasca titlul de „cel mai tare model de lenjerie intima” al britanicei, care a obtinut doar locul sapte in noul clasament.

Sondajul a fost efectuat pe un esantion de 3.000 de femei si a fost comandat cu ocazia „London Fashion Week”. Studiul a plasat-o pe frumoasa australianca pe prima pozitie. Pe locul al doilea s-a clasat Cindy Crawford, iar pe trei, Twiggy, un supermodel extrem de popular in anii ’60. O alta britanica prezenta in clasament a fost Liz Hurley, a noua in preferintele publicului. „Studiul nostru arata ca femeile prefera manechine cu forme, precum Elle si Cindy. Majoritatea modelelor de elita prezente in top 10 demonstreaza ca sunt percepute ca simboluri”, a declarat Caroline Adams, reprezentanta firmei ce a comandat sondajul.

Elle, care nu poate fi decat fericita dupa aceasta reusita, nu o duce rau nici din punct de vedere financiar. Ea are o avere estimata la 60 de milioane de lire sterline.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner