Megan Fox si benzile desenate, un mariaj pentru marele ecran ?

Megan Fox ramane preferata presei, desi a declarat de curand ca se simte ca un baiat si nu se considera atragatoare. Vedeta si-a expus din nou calitatile cu care a fost inzestrata de la natura pe copertile a doua reviste importante. „Sunt entuziasmata sa lucrez cu «GQ». Este o revista minunata”, a dezvaluit Fox.

Starul din „Transformers” a profitat de ocazie si si-a exprimat parerea in ceea ce priveste cariera sa. „Voi fi fericita daca voi face toata viata filme inspirate din benzi desenate. Imi place acest gen si nu ma deranjeaza sa fiu sexy. Doar daca exista un personaj incitant, cu o poveste in spate”, a marturisit actrita.

Vedeta va aparea si pe coperta de la Maxim. Insa, se pare, conform reprezentantilor lui Megan, publicatia nu a primit acordul actritei si a utilizat fotografii mai vechi, prezente deja in alte reviste.Publicatia incriminata nu a stat cu mainile in san si a comentat acuzatiile, totusi intr-un mod evaziv. „Fox e o actrita talentata si una dintre favoritele celor 13 milioane de cititori ai nostri. Suntem multumiti ca ii vom recunoaste realizarile in numarul din octombrie cu acest minunat portofoliu de fotografii”, a declarat purtatorul de cuvant al Maxim.

Devine cert ca Megan Fox e constienta de calitatile sale fizice si mandra ca este comparata cu Angelina Jolie. Ramane de vazut daca vedeta se va limita la tatuaje si la crearea de fantezii in mintile barbatilor sau se va apuca si de facut copii.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: