Emelie Hollow & Nicklas Sahl lanseaza melodia “Careful”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Emelie Hollow & Nicklas Sahl lanseaza melodia “Careful”

Piesa “Careful”, impreuna cu artistul danez, Nicklas Sahl, este ultimul single ce apare, inainte ca Emelie Hollow sa lanseze albumul, “Half The Story”, pe 27 august.

Asculta / Descarca melodia: https://umusic.lnk.to/CarefulPR

Emilie a declarat ca melodia “Careful” este despre dorinta de a deveni din nou vulnerabil in fata iubirii si de a avea din nou incredere in cineva. Piesa este scrisa alaturi de Carl Viktor Guttormsen si Jørn Gundhus, iar contributia lui Nicklas Sahl a fost perfecta, pentru ca piesa sa-si gaseasca locul in tot conceptul noului album.
Artista a mai lansat inca 2 piese anul acesta, foarte personale si cu versuri puternice, ce evidentiaza durerea trecerii printr-o despartire. Acestea vor fi prezente si pe noul album.

Emelie Hollow & Nicklas Sahl lanseaza melodia “Careful”

Primul capitol al albumului prezinta socul despartirii, iar al doilea capitol evidentiaza furia in momentul in care iti dai seama ca au ramas atat de multe lucruri nerezolvate si foarte multe intrebari fara raspuns.
Albumul include si piesa “Break it Right”, certificata cu mai multe discuri de platina si piesele “Monster”, “Trust You”, “Feel” si “Mad Love”, toate fiind in playlist-ul radio-ului national NRK P1. Melodia “Me” a aparut in serialul Netflix, “Home For Christams”, si a intrat in topul Shazam in peste 50 de tari.

In plus fata de cariera solo, Emelie Hollow a compus si pentru alti artisti, lucrand in Stockholm, Copenhaga, Londra si Nashville impreuna cu TIX si Viktoria Nadine, cu Dagny, Seeb, Ruben, Emma Steinbakken, Alexander Oscar, Jesper Jenset, KOPS, Skaar si Alan Walker. Aceasta a ajutat la compunerea piesei “Fallen Angel” a lui TIX, melodie ce s-a calificat la Eurovision 2021. Emilie a facut parte din delegatia Neorvegiei la Rotterdam.

Emelie Hollow & Nicklas Sahl lanseaza melodia “Careful”

Nicklas Sahl este un artist danez in varsta de 23 de ani. Acesta a inceput sa cante la instrumente de la varsta de 4 ani si colaboreaza cu Birk Storm de la varsta de 17 ani. Albumul de debut, “Unsolvable”, a fost lansat in 2020, fiind un album despre iubire, prietenie si introspectie. In 2019, a fost al doilea cel mai ascultat artist danez la posturile de radio, acumuland pana la momentul actual mai mult de 40 milioane de stream-uri pe Spotify. Single-ul de debut, “Hero” a aparut in 2018 si de atunci Nicklas a mai avut inca 3 piese in top 10 al radio-urilor din Danemarca. A castigat MTV EMA in 2019 pentru “Best Danish Artist”, Carl Award pentru “Composer of the Year” si a mai fost nominalizat pentru “Danish radio hit of the year” si “New Danish name of the year”. Nicklas a colaborat cu doi castigatori de Grammy, Josh Kerr si Sam Ashworth.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 martie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9219 RON
GBP 1 x GBP= 5,6180 RON
USD 1 x USD= 4,6021 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 martie 2023

Acum la Bucureşti
8 °C
Cer acoperit de nori
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner