Jessie J lanseaza single-ul “I Want Love”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Jessie J lanseaza single-ul “I Want Love”

Jessie J a revenit cu o melodie noua, “I Want Love”, dupa o pauza de trei ani de la anteriorul material.
Piesa este scrisă şi coprodusă alături de Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/IWantLovePR

Jessie J a declarat:

 „Am vrut să revin cu un cântec care se simțea clasic, dar modern. Voci puternice și aduc pe toată lumea pe ringul de dans. Abia aștept ca lumea să audă această melodie și să danseze și să cânte tare.

Link YouTube:

 

În timp ce sărbătorește cea de-a zecea aniversare a primului său album, “Who You Are”, certificat cu platină in 2011, „I Want Love” pregătește scena pentru așteptatul ei al cincilea album, care va veni mai târziu în acest an, material co-scris alaturi de Tedder.

În 2011, Jessie J a apărut ca cea mai mare voce pop. Născută în Marea Britanie, artista s-a prezentat cu “Who You Are”, care nu doar că a fost certificat cu platină, dar a inclus și „Price Tag”, single premiat cu de patru ori-platină și „Domino”. Ca să nu mai vorbim, discul a făcut istorie ca „primul album al unei femei britanice care a inclus șase hit-uri in top 10 în Marea Britanie”, în timp ce Jessie a luat premiul Critics ‘Choice BRIT Award 2011. De-a lungul anului 2018, ea a dezvăluit R.O.S.E. în patru părți. În același an, Jessie J a călătorit în China și s-a alăturat emisiunii TV SINGER, o competiție de interpretare, în care s-a prezentat în fiecare săptămână în fața unei audiențe de 250 de milioane, cu un spectacol final de 1 miliard. Nu numai că Jessie J a fost primul artist internațional care a concurat vreodată alături de cei mai mari artiști din Asia, dar și primul care a câștigat vreodată. Cu o voce o dată într-o generație, un stil de scriere confesional și o carismă care zguduie stadionul, a revenit în 2021 cu „I Want Love”.

Jessie J lanseaza single-ul “I Want Love”

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
30 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner