Ești bun? Donează de Crăciun!

Prima pagină » Noutăţi » Ești bun? Donează de Crăciun!

Vine Crăciunul! Feeria iernii, puritatea zăpezii și venirea Moșului cel bun, încărcat cu daruri frumoase, face ca sărbătoarea să fie mult așteptată de copii. Însă, nu toți micuții au șansa de a trăi emoția Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă.

Cei 400 de copii aflați în grija Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, vor avea bunătăți pe masă, în ziua sfântă și vor trăi emoția despachetării cadourilor în Ajun, doar dacă nu-i uităm și le întindem o mână.

În prag de sărbătoare,să-l ajutăm pe Moș Crăciun să-și umple tolba ca să ajungă la cât mai mulți copii. Să fim mai buni, mai darnici, mai iubitori, să ne apropiem mai mult de acești îngerași! Să le alungăm tristețea, fie și numai pentru o singură zi!

Noi am făcut un pas. Jurnalul de Ilfov cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov, Protoieriei Ilfov Nord, Protoieriei Ilfov Sud și în colaborare cu Agenția Națională de Administrare Fiscală București, Serviciul de Ambulanță București Ilfov, Societatea de Salvare București, Romsilva, Chipita și Feeria Kids, demarează campania “Crăciunul vine și pentru noi!”. Te așteptăm să te alături programului nostru social!

Ești bun? Donează de Crăciun! Și tu poți contribui de sărbători, la bucuria copiilor fără părinți și a celor care provin din familii ce trăiesc în lipsuri, frig, tristețe, amărăciune. O hăinuță, o pereche de ghetuțe, o carte, o jucărie, câteva dulciuri, alimente neperisabile și câteva produse de igienă personală ar putea aduce o sclipire în ochii acestor micuți.

Dacă vrei să ajuți acești îngerași, contactează-ne la telefon 0725.08.27.34 sau discută direct cu angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov sunând la telefon 021/301.82.40.

Atenție! Se primesc doar obiecte, alimente neperisabile (fructe, dulciuri, sucuri etc.) nu bani!

Detalii despre campanie puteți obține de la Ionela Chircu, editor coordonator Jurnalul de Ilfov – Telefon 0725.08.27.34.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner