Joaquín Cortés în turneu cu „Gitano” la București

Prima pagină » Noutăţi » Joaquín Cortés în turneu cu „Gitano” la București

Events prezintă Joaquín Cortés, din nou în România! După trei ani de pauză, Joaquín Cortés își lansează cel mai intim spectacol de până acum: “Gitano”. Pe 15 martie 2015, la Sala Palatului din Capitală.

Alături de 8 dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, 2 dansatori de flamenco, 17 muzicieni și 8 vocaliști de flamenco, Joaquín Cortés va reaprinde inimile fanilor sai, develindu-și rădăcinile flamande într-un spectacol îmbogățit cu uimitoare efecte audiovizuale.

Vă invit să pășiți în adâncul sufletului meu, într-o călătorie muzicală și coregrafică explozivă: dans clasic, contemporan și flamand. Gitano e o trecere prin viața mea, căci povestește despre rădăcinile mele, despre fastuoasa cultură țigănească și despre reprezentanții săi. Împreună cu dansatorii și muzicienii mei, dăm glas țiganului ce viețuiește în sângele meu. Am evoluat ca artist, descoperind noi culturi și influențe, de la cel mai ortodox Flamenco la muzică clasică, de la gospel și jazz la afro. Toate mă ajută să-mi fac arta mai curată, mai frumoasă și mai evidentă unor oameni diferiți. În Gitano, dansul mi se întrepătrunde cu muzica și lumina, reflectând o singură emoție – Pasiunea. Vreau să știți că la fiecare bătaie las o parte din inima mea pe scenă” spune Joaquín Cortés.

Pre-sale: pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai puțin cele VIP, au 10% reducere, și pot fi cumpărate la prețurile de 270, 225, 157,5 sau 112,5 lei, în funcție de distanța față de scenă. Începând cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costă 300, 250, 175 și 125 lei.

Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 350 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner