EvO si VooDoo in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » EvO si VooDoo in El Grande Comandante

El Grande Comandante va fi gazda unui eveniment deosebit. Trupa EvO impreuna cu trupa VooDoo isi unesc fortele si vor sustine un concert in clubul amplasat pe strada Viitorului nr. 26. Evenimetul va avea loc pe scena de la nivelul doi al clubului.

Infiintata in anul 2004, trupa EvO a trecut prin cateva schimbari, care au determinat maturizarea lor din punctul de vedere al sound – ului. Rock – ul cu influente metal si progressive definesc stilul trupei. De-a lungul timpului, componentii trupei si-au adaptat sound – ul in raport cu formula in care a aparut pe sceana.

Anul 2009 reprezinta un punct de reper pentru evolutia trupei. "Soundscape" este primul album full lenght lansat de trupa EvO. Piesele care alcatuiesc acest album, sunt compuse prin abordarea unui nou concept : western new metal. Materialul a fost lucrat si definitivat pe parcursul primelor luni ale anului si contine 10 piese plus bonus track. Membrii trupei definesc compilatia ca "un piesaj muzical". Pentru album, Evo a ales sa inregistreze instrumentele in acelasi timp, concentrand in minutele fiecarei piese intensitatea si dinamismul unui concert.

Trupa VooDoo a luat fiinta spre finele anului 2005, la initiativa tobosarului Cristi Dumitrescu. Ca sound, trupa abordeaza metalul alternativ cu influente de ritmuri tribale. Aceasta trupa a luat nastere cu un scop foarte bine definit. Munca baietilor reprezinta un semn de protest la adresa societatii contemporane si a omului egoist, kitchos, superficial, obsedat dupa bani si mai mult decat orice ipocrit. Fabian Sasu – voce, Dragos Simionescu – chitara, Mihai Donos – bas si Cristi Dumitrescu – tobe isi indeamna publicul la evadare din peisajul corupt si la regasirea de sine.

Pe langa repertoriul propriu, VooDoo se poate lauda cu un excelent palmares de cover – uri. Led Zeppelin – Immigrant Song, Ugly Kid joe – Everything about you, Thin Lizzy – jailbreak, AC/DC – If you want blood,Godsmack-i stand alone sunt doar cateva piese din repertoriul international pe care baietii le interpreteaza cu succes. La 11 luni de la lansarea pe piata, VooDoo a avut sansa de a canta in deschiderea formatiei Iris. Alte aparitii de marca au avut loc in cadrul festivalurilor: Stufstock, Manifest, Peninsula,Coke Live

El Comandante sau El Comandante Estudiante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Grande Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner