Luna Amara la El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Luna Amara la El Grande Comandante

Joi, 8 octombrie, ora 21.30 in Str. Viitorului 26 sunt coordonatele pentru a petrece o seara plina de sound in compania unei formatii cu vino-n coace, Luna Amara. Clubul El Grande Comandante nu a putut rezista tentatiei si i-a invitat din nou sa urce pe scena amplasata la nivelul doi si sa faca ceea ce stiu baietii mai bine : sa cante !

O trupa care nu are nevoie de multe cuvinte pentru prezentare, Luna Amara, colinda scenele underground din Romania de aproape 10 ani. Muzica baietilor se identifica printr-o puternica amprenta personala care a dat nastere unui sound unic. Piesele rock cu influente metal si alternativ au avut un impact deosebit asupra publicului, numarul fanilor crescand in mod rapid.

Membrii trupei: Mihnea Blindariu – vocal, trompeta, chitara, Petru Gavrila – chitara, Sorin Moraru – chitara bass, Nick Fagadar – vocal, chitara si Razvan Ristea – tobe au sustinut concerte atat in Romania cat si in Europa colindand tari ca: Germania, Olanda, Turcia, Franta. Au cantat alaturi de trupe cu traditie pe scenele internationale de rock : Incubus, Clawringer, The Hellacopters, Amorphis, Paradise Lost, Ill Nino, Cradle of Filth, Him.

Pana in momentul actual, trupa a lansat pe piata trei albume care au avut succes imediat. Rosu aprins, Gri Dorian, Folclor, Asfalt sunt doar cateva dintre piesele care au deveninta emblema in concertele trupei.

El Comandante sau El Comandante Estudiante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Grande Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.

Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner