Nimeni Altu in El Grande Comandant

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Nimeni Altu in El Grande Comandant

Concert Nimeni Altu’ in El Grande Comandate

El Grande Comandante da tonul distractiei. Mereu deschis la nou, EL Comandante isi surprinde publicul cu un sound atipic. Joi, 14 mai, boxele de la subsolului doi al clubului din strada Viitorului nr. 26 vor rasuna in ritmuri de hip – hop. Nimeni Altu’ Va urca din nou pe scena clubului, unde va sustine un concert incendiar.

Pentru Nimeni Altu’, muzica a fost o pasiune inca din copilarie. Primele sale texte de rap, le-a pus pe foaie in clasa a patra. Ceea ce a definitivat pasiunea sa pentru acest gen de muzica a fost perioada in care au aparut comerciantii de cartier cu casete ilegale care contineau pionierii hip – hop – ului romanesc.

Primele sale inregistrari au fost facute pe un casetofon impreuna cu 10ARECARE. Cei doi au format si o trupa numita Ultima Faza. Inceputurile au fost grele si sacrificiile pe masura. Au reusit sa inchirieze studioul Box, unde au inceput sa inregistreze, lucrand la primul album.

Din nefericire, cei doi au urmat drumuri diferite, si din anul 2001, Nimeni Altu’ a urmat o cariera solo. Norocul i-a suras, si un an mai tarziu, s-a facut remarcat in piesa “Actinea Instrumental” cantata de Parazitii. In 2003 apare cu piesa, “Cu dintii cariati” in compilatia Loop Records. Doi ani mai tarziu, are din nou ocazia sa se afirme. Se inscrie cu piesa “ 2005” compusa impreuna cu Ortega, pe lista compilatiei Hardes Records Preia Controlul.
Apogeul drumului spre afirmare a fost aparitia sa pe albumul “Cel mai prost din curtea scolii”, la invitatia celor de la Parazitii.

El Comandante sau El Comandante Estudiante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Grande Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar : Party para la resistencia!

Rezervari : 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner