Fii creativ şi Rob Kingsley te premiază la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Fii creativ şi Rob Kingsley te premiază la Hard Rock Cafe

Joi, 11 martie 2016, de la orele 22:30, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va da viata celor mai iubite piese din repertoriul „regelui muzicii rock&roll”, aducand publicului din Romania atmosfera anilor de vis ai Americii prin spectacolul „A Vision of Elvis”.


Si pentru ca spectacolul sa fie si mai reusit va provocam la concurs: vino la concert cu o vestimentatie inspirata de epoca de aur a muzicii rock&roll si vei fi recompensat! Cele mai frumoase trei tinute vor fi premiate de insusi

“Elvis.” Rob Kingsley te va rasplati cu un premiu pentru creativitate.

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca vestimentatia pe care Rob o imbraca pe scena este produsa in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

Rob Kingsley este considerat un showman desavarsit, care electrizeaza publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera incendiara a unui show al regelui.

Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP : loc in fata scenei si poza cu artistul – 90 lei
Categoria 1 : loc in fața scenei- 70 lei
Categoria 2 : loc la masă – 50 lei

Biletele sunt disponibile online pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
Mai multe informaţii găsiţi pe: http://www.kompasevents.ro şi http://www.facebook.com/kompasevents
Partener media: Magic FM

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner