Proconsul, la 17 ani! „Povestea noastra”, cu multi invitati pe 10 Martie la Sala Polivalenta

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Proconsul, la 17 ani! „Povestea noastra”, cu multi invitati pe 10 Martie la Sala Polivalenta

Proconsul va invita pe 10 martie 2016, de la ora 20:00, la Sala Polivalenta, pentru a asculta povestea lor, cantata asa cum nu s-a mai auzit pana acum.

Proconsulii implinesc 17 ani si vor sa le fiti alaturi, impreuna cu Andra, JerryCo, Dida Dragan, Mircea Baniciu, George Nicolescu si multi alti invitati.

Fara voi, publicul, Povestea Proconsul nu s-ar fi scris niciodata. Evenimentul este organizat de Music Management Event iar biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Cum suna povestea lor spusa chiar de ei? Se termina cu… „si-au trait fericiti pana la adanci batraneti”? Iata ce au declarat proconsulii:

„Niciodata Proconsul nu va putea sa spuna „si-au trait fericiti pana la adanci batraneti!” Muzica Proconsul va fi peste ani si ani. Cand se va sfarsi Pamantul, atunci se va sfarsi si muzica Proconsul. De exemplu, cantecul Cerul este de 17 ani si tot este difuzat. Pentru mine, Proconsul este o poveste fara sfarsit…”, a declarat Bodo.

„A fost odata un baietel care si-a dorit mult, mult de tot sa cante oamenilor. Si asa a aparut Proconsul!”, a spus Dragos.

„Povestea mea incepe foarte simplu: am fost cautat de baieti pentru a intra in echipa lor, o trupa foarte cunoscuta si iubita. Am acceptat, ne-am inteles foarte bine, iar acum suntem cei mai buni prieteni. Proconsul va continua pentru multa vreme si inca nu vad cum s-ar putea termina”, declara Robert Ursache.

„Am inceput cu mare incredere in noi si in muzica noastra si asa continuam. Povestea merge mai departe…”, spune Valentin Petricenco

„Proconsul a fost un refugiu. Cred si sper ca munca inceputa acum 17ani va sfarsi ca o favoare intoarsa lui Dumnezeu. Cat despre batranete, nu cultiv ideea si nu cred in ea. Eu cred doar in viata vesnica-eterna”, a declarat Robert Anghelescu.

Mai multe pe:

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://www.facebook.com/ProconsulOfficial/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner