Florin Piersic isi da intalnire cu peste o mie de femei

Prima pagină » Noutăţi » Florin Piersic isi da intalnire cu peste o mie de femei

Actorii Florin Piersic si Medeea Marinescu va invita pe 8 Martie, la Palatul National al Copiilor, la o editie speciala a comediei de succes ”Straini in Noapte” in regia maestrului Radu Beligan. Toate femeile vor primi in dar, o floare din partea maestrului Florin Piersic, motiv pentru care accesul in sala va dura mai mult decat de obicei. Asa ca spectatoarele vor avea ocazia sa-l cunoasca personal pe maestru, si sa-si exprime admiratia fata de cel mai carismatic actor roman.

Florin Piersic a revenit odata cu acest spectacol pe scena teatrului si, chiar el marturisea ca simte ca intinereste atunci cand joaca pe scena. Piesa i se potriveste perfect, este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, minciuna, seductie si o lectie despre cum timpul ne schimba. Florin Piersic va oferi personal cate o floare tuturor spectatoarelor care vin sa vada piesa  ”Straini in noapte’’.

Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete. Drumurile lor se intersecteaza pentru ca fiecare vrea altceva de la celalalt, iar acest lucru ii conduce spre alte secrete care trebuie dezvaluite.

Piesa este fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afis, ci pentru ca este o capodopera, o piesa de teatru in care astepti cu sufletul la gura sa vezi ce urmeaza, ce vor zice si cum va decurge actiunea imbinata armonios cu replici amuzante. Iar acest lucru este foarte important atunci cand vine vorba de teatru, pentru ca nu trebuie sa ai timp sa te plictisesti cand esti in sala.

Pentru a acoperi valul imens de cereri inregistrate din partea iubitorilor de teatru, organizatorii au programat in aceeasi zi inca o reprezentatie. Astfel, cei interesati vor putea viziona piesa de teatru ”Straini in Noapte” in regia maestrului Radu Beligan, sambata, 8 Martie cu incepere de la orele 16:30 si 20:00. 

Biletele pot fi achizitionate de la punctele Vreau Bilet deschise la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, sediul din Bd. Octavian Goga, nr.24, bl.M62, magazinele EuroGsm,  si online prin WWW.VREAUBILET.RO

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner