Stand Up Comedy la Hard Rock Cafe cu Cristian Dumitru si Cristi Priza

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Stand Up Comedy la Hard Rock Cafe cu Cristian Dumitru si Cristi Priza

BestMusic si Hard Rock Cafe te invita la cel de-al treilea eveniment de „Stand Up Comedy”, marti, 25 februarie 2014, de la ora 21:00. Dupa ce pe scena i-ati putut vedea pana acum pe Micutu, Badea, Vancica si Bordea, acum e randul baietilor veseli: Cristian Dumitru si Cristi Priza!

Cristian Dumitru a inceput sa practice genul asta de umor inca din 2003, facand parte pana in anul 2006 din trupa Deko. Din 2006 a infiintat impreuna cu Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, trupa “comedy now”, iar din 2008 a sustinut nenumarate spectacole alaturi de Tibi Neuronu si Catalin Bordea in cadrul trupei Showtime. Cu materialul strans in cei 9 ani, a sustinut sute de spectacole atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara.

Cristi Priza este un tanar comediant care si-a descoperit pasiunea in urma cu 4 ani. Acum are caiete intregi pline de glume, iar pentru el umorul este un stil de viata. De la one-linere (glume scurte), pana la povestioare amuzante, reuseste sa imbine subiecte controversate ca nimeni altul. Printre altele este si prezentatorul unei emisiuni online -4 la Romana, difuzata in fiecare miercuri prin intermediul Youtube.

Biletele la eveniment au pretul de 25 de lei (cu loc la masa) si 35 de lei (cu loc la masa in fata scenei) si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner