Francesca lansează single-ul “Suntem copii”, în colaborare cu Vizante

După patru single-uri în limba engleză, printre care hitul “Just wanna”, care a devenit rapid hit în mai multe țări din Europa de Sud-Est, Francesca lansează primul ei single în limba română, “Suntem copii”. Piesa este produsă de Adrian Sînă în studiourile Akcent Music și reprezintă o colaborare cu rapper-ul Vizante.

Francesca 2 by Simion R Stefan“Suntem copii” este o piesă care vorbește despre inocența de la vârsta copilăriei și despre acea iubire sinceră și lipsită de probleme. Am colaborat foarte bine cu Adrian Sînă, cu care am simțit că am chimie muzicală din prima clipă și, cu siguranță, vom mai lucra și la alte piese. De asemenea, cu Vizante m-am înțeles de minune și este un băiat foarte talentat despre care veți mai auzi în viitor”, a declarat Francesca.

Single-ul lansat sub egida MediaPro Music beneficiază și de un lyric video regizat de Simion R. Ștefan și care scoate în evidență o latură mult mai feminină a Francescăi, departe de imaginea cu care ne-a obișnuit artista până acum.

Vezi aici videoclipul Francesca feat. Vizante – “Suntem copii”

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/lucarelli.francesca.5

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://www.facebook.com/umusicro

Credite foto:

Simion R Stefan


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole