Myrath și Dirty Shirt cântă în deschiderea show-ului Megadeth de la București

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Myrath și Dirty Shirt cântă în deschiderea show-ului Megadeth de la București

Megadeth is coming! Unul dintre cele mai așteptate show-uri de metal ale anului se apropie cu pasi repezi și promite să rămână în memoria fanilor drept cel mai tare concert pe care formația americană l-a susținut în țara noastră.

Pe 13 iulie la Arenele Romane, vom fi invadați de Dave Megadeth, Kiko Loureiro, David Ellefson & Chris Adler și vom avea șansa de a trăi pe propria piele piesele consacrate semnate Megadeth, precum Symphony of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 și multe altele, dar și piese extrase de pe cel mai recent disc, “Dystopia”.

Desemnat deja de fani și critici de specialitate cel mai bun album metal al anului, “Dystopia” lansat pe 22 ianuarie, a obținut rezultate excelente, fiind singurul disc situat pe locul 3 în topul general Billboard 200 (după Adele și Justin Bieber). Totodată, “Dystopia” s-a clasat pe primul loc în topurile Billboard Hard Rock și Billboard Rock Albums.

Înainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scenă formația de oriental metal Myrath, precum și trupa românească de crossover folkcore metal, Dirty Shirt.
my
Myrath este o reprezentantă de seamă a progressive metal-ului și este cunoscută ca promovând “Oriental Metal”-ul în întreaga lume.
De origine franco-tunisiană, Myrath a reușit în doar câțiva ani să ocupe un loc important în topul celor mai apreciate și respectate formații din comunitatea internațională de rock și metal.
Cel mai recent disc lansat, “Legacy”, s-a bucurat de reacții foarte bune și a putut fi ascultat live atât în SUA, cât și în Europa.
Myrath au lăsat o impresie frumoasă celor care au șansa de a-i vedea cântând în deschiderea concertului HIM de la Timișoara ce a avut loc în iulie anul trecut.

Ascultă aici, “Believer”, extras de pe albumul “Legacy”

ds
Dirty Shirt este una dintre cele mai active și originale trupe de rock din România. S-a remarcat prin câștigarea locul 2 la Wacken Metal Battle în 2014. Stilul lor unic este rezultatul îmbinării unor elemente muzicale originale: rock, metal, folclor românesc, funk, electro și nu numai.
Cel mai recent album, “Dirtylicious”, lansat în 2015, a devenit deja popular in  randul fanilor muzicii rock din România.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și pe eventim.ro. Acestea sunt disponibile la prețul de 120 lei, iar în ziua concertului prețul unui bilet va fi de 145 lei.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner