Galerie foto si impresii despre concertul Soen si White Walls din club Quantic

Prima pagină » Galerii foto » Galerie foto si impresii despre concertul Soen si White Walls din club Quantic

Miercuri, 18 mai 2022, suedezii de la SOEN au sustinut un concert in club Quantic din Bucuresti. Concertul a fost deschis de trupa White Walls.

In continuare va prezentam cateva fotografii si impresii de la eveniment. Credit foto: Cezar Cazan.

Deja de cand am ajuns in clubul Quantic am putut observa ca parcarea era aproape plina si erau destul de multi oameni care se indreptatu catre concert. De cand s-au mai relaxat restrictiile e prima data cand clubul Quantic imi parea neincapator pentru un concert metal.

Trupa constanteana de metal progresiv White Walls este pregatita sa se intoarca la concerte si turnee dupa perioada grea si nesigura a pandemiei COVID-19! Cu forte proaspete, trupa a inceput deja turneul prin tara, la Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Oradea si alte orașe. Au cantat piese de pe cel mai recent material discografic – “Grandeur”.

Ca sa il citez pe Serban – bassistul White Walls, a fost o reala bucurie pentru ei sa cante in deschiderea trupei Soen, mai ales ca ambele trupe impartasesc acelasi stil pe scena (progressive-rock).
In afara de baterist, care e obligat sa stea pe scaun, trupa este extrem de energica pe scena; nu stau locului deloc, un motiv pentru care sunt si mai greu de fotografiat (hehe). Cu toate astea, colegul nostru a reusit sa ii surprinda in momentul actiunii!

Trupa a venit cu suficient merch la concert, a prezentat o piesa nou-nouta (care a sunat excelent btw) si poate a fost concertul cu cel mai numeros public intr-un club pentru ei.

Galerie foto White Walls

Galerie foto si impresii despre concertul Soen si White Walls din club Quantic
Soen, club Quantic

In asteptarea trupei Soen, pe fundal se vedea bannerul cu vizualul celui mai nou album al trupei: “Imperial“. Albumul a fost lansat in 2021, fiind un “produs al pandemiei de COVID-19”. Trupa a inlocuit astfel turneele anulate cu lucrul la album, lucrand peste 10 ore pe zi in studio, lucru care se vede/aude.

Odata cu sunetul sirenelor, trupa a urcat pe scena, deschizand concertul in forta cu piesa “Monarch”. Trupa are un sound mai elaborat si mai focusat decat pe primele albume, fara breakdown-uri sau bridge-uri de umplutura. Asta am auzit cu totii la concert, o trupa care suna legat, cu o chimie buna intre membrii sai.

Soen o sa revina in concert, la Posada, si solistul a declarat ca a fost suprins impresionat de trupa din deschidere: “Aveti super trupe pe plan local!”

Pe parcursul concertului solistul (Joel Ekelöf) a schimbat 2 tinute. Daca in prima partea a show-ului a venit cu o tinuta mai casual, cu geaca de piele si sapca, spre a doua jumatate a venit imbracat intr-un frac negru. Din punct de vedere muzical, cred ca e de la sine inteles ca toti membrii sunt adevarati profesionisti intr-ale muzicii. Se vede ca se distreaza pe scena si canta din pasiune. In timpul show-ului au gasit timp pentru a se duela cu chitarile sau pentru a lua centrul scenei in momentele de solo (chitara si bass). Pacat de sunet care a fost un pic mai tare decat ar fi trebuit, pe alocuri chiar a fost deranjant pentru urechi.

Am plecat spre casa cu gandul la piesa “Antagonist”. Poate am facut o paralela intre versuri si razboiul din Ucraina…

Make music, not war!

Iulia.

Galerie foto SOEN

Setlist concert SOEN, 18 mai 2022, club Quantic:

 1. Monarch
 2. Rival
 3. Deceiver
 4. Lunacy
 5. Martyrs
 6. Savia
 7. Lumerian
 8. Covenant
 9. Modesty
 10. Lucidity
 11. Antagonist
 12. Illusion
  Encore:
 13. Lascivious
 14. Sectarian
 15. Lotus
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner