Galerie foto si recenzie Metal Gates Festival 2019, ziua 2

Prima pagină » Galerii foto » Galerie foto si recenzie Metal Gates Festival 2019, ziua 2

A doua zi de Metal Gates Festival a adus pe scena trupe precum Pilgrimage, Descend Into Despair, Officium Triste, Clouds, Antimatter, Dagoba si Taake.

Pe cei de la Pilgrimage i-am prins doar la sfarsit asa ca nu pot spune prea multe despre ei.

Descend Into Despair canta stilul funeral doom metal, 2 dintre membri facand parte din componenta trupei Clouds. Acestia au venit cu melodii cu tempo mic si growl-uri lungi specifice genului abordat. Uneori, vocea mi s-a parut prea in fata fata de restul instrumentelor, insa au fost interesanti.

Officium Triste – una din cele mai bune voci pentru growl pe care am avut ocazia sa le ascult pana acum. Trupa mi s-a parut bine inchegata si m-ar bucura sa ii revad cat mai curand intr-un concert.

Clouds au continuat pe acelasi stil de doom pe care imi doream de mult sa il aud… Toate instrumentele au stat bine in mix, s-au auzit clar, iar vocalul are un timbru deosebit. Mi-a placut starea transmisa si alternanta intre pasaje ambientale si pasaje care te loveau direct ca un zid de sunet.

Antimatter au fost un strop de culoare intr-o seara plina de metal. Stilul abordat de acestia este unul mai deosebit, insa au sunat impecabil. Vocalului ii era foarte cald, insa s-a incapatanat sa tina haina pe el pana la final :)

Dagoba au venit tocmai din Franta, unde sunt celebri pentru wall-of-death-uri. O combinatie intre stilul groove si industrial, au reusit sa agite publicul in mod corespunzator.
Headliner-ul serii – Taake – face parte din curentul “Trve Norwegian black metal”, cu povestile si controversele aferente. Au avut un show bun, iar numarul mare de maini ridicate din Quantic mi-a confirmat faptul ca fanii s-au bucurat de acest concert.

Dupa 2 zile pline de muzica, ne reintoarcem la munca, insa cu gandul la editia 2020! Poate, cine stie, ii vom auzi din nou pe Draconian! Ce bine ar fi :)

Photo credit: Florin Matincă.

Galerie foto Pilgrimage, Metal Gates 2019

Galerie foto Descend Into Despair, Metal Gates 2019

Galerie foto Officium Triste, Metal Gates 2019

Galerie foto Clouds, Metal Gates 2019, featuring Costin Chioreanu – live painting

Galerie foto Antimatter, Metal Gates 2019

Galerie foto Dagoba, Metal Gates 2019

Galerie foto Taake, Metal Gates 2019

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9759 RON
GBP 1 x GBP = 5,8440 RON
USD 1 x USD = 4,5755 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner