Gemenele bisexuale Rikki si Vikki

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Gemenele bisexuale Rikki si Vikki

In editia de azi, 11 mai, sansele la dragostea adevarata se dubleaza in show-ul „A Double Shot At Love”, difuzat la MTV in fiecare luni si sambata, de la ora 22.00. Timp de opt saptamani, 9 barbati heterosexuali si 8 lesbiene vor locui in aceeasi acasa si vor concura pentru iubirea celor doua frumoase bisexuale, Rikki si Vikki, care, pe deasupra, sunt si gemene!

Sexoasele blonde cunoscute ca „gemenele Ikki”, fac echipa pentru a-si cauta jumatatea, dupa ce ambele au suferit in dragoste. Cele doua fete sunt hotarate sa nu ii „ierte” pe cei 17 concurenti ramasi dupa primele eliminari si sa ii supuna la teste care mai de care mai picante pentru a verifica daca sunt intr-adevar dispusi sa faca orice pentru dragostea lor. Ben, Coop, Josh, Elise, Jen, James, Kandi, Kali, Matt, Nicky, Rebekah, Paul, Nick, Rosemarie, Scott, Xoe si Trevor vor experimenta traiul impreuna si vor avea ocazia sa isi testeze limitele in timp ce incearca sa le cucereasca pe frumoasele Rikki si Vikki, straduindu-se in acelasi timp sa scape, in fiecare saptamana, de eliminarea din casa, dar si din viata gemenelor Ikki.

De doua ori mai multa gelozie si drama, rasturnari de situatii, tensiune, dar si multa distractie, toate acestea sunt ingredientele unui show ce sfideaza traditionalul.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner