Michael Bolton revine in Romania

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Michael Bolton revine in Romania

La invitatia agentiei de booking TheAgent.ro, Michael Bolton revine in Romania, pentru a oferi romanilor in premiera, cel mai asteptat concert – de tip “greatest hits”. Evenimentul intitulat  “The Very Best Of Me” va avea loc  la Sala Palatului din Bucuresti pe 28 iunie si face parte din turneul mondial ce promoveaza cea mai recenta aparitie discografica a starului american. 

Albumul “The Very Bets Of Me” cuprinde melodii de colectie, precum: “ Can I touch you there”, “When A Man Loves A Woman”, “ Said I loved you , but I lied”, “ How am I supposed to live without you”, sau “ A love so beautiful ” toate acestea fiind doar cateva dintre hiturile cu care artistul va cuceri publicul din capitala.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor DIVERTA, la SALA PALATULUI, sau online prin www.myticket.ro.

 Pentru cei care nu dispun de timpul necesar achizitionarii biletelor, organizatorul evenimentului TheAgent.ro a pus la dispozitie linia telefonica 0372 753 408  pentru livrarea acestora la destinatie in maxim 48 de ore.

 

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat. I –  350 RON, Cat. II –  250 RON, Cat. III – 150 RON si 100 RON.

Dupa concertul de la Bucuresti, Michael Bolton va oferi aceiasi reprezentatie si publicului din Bulgaria ( Sofia) pe 30 Iunie.

Castigator al mai multor premii Grammy pentru "Cel mai bun cantaret" si posesor al unei stele pe Walk of Fame din Hollywood, Bolton a vandut, de-a lungul carierei, peste 53 de milioane de albume si a cantat alaturi de celebritati ca Luciano Pavarotti si Ray Charles, a scris cantece impreuna cu Bob Dylan, a compus hit-uri pentru Barbra Streisand si Kiss, a cantat la chitara cu B.B. King, iar fragmente ale melodiilor lui s-au regasit si pe unul dintre albumele  hip-hop-erului Kanye West.

Un eveniment : TheAgent.ro & Europa FM,

sustinut de Optteam

Parteneri:  Antena 2, Music Channel, Sapte Seri, stiumuzica.ro, Jurnalul National, Ring, Casa Lux, Ioana, Bucharest Herald, Port.ro, Eva.ro, Majesty.ro, 1801.ro, Hotnews.ro, Zoom TV , Casa Auto Bucuresti si Oops Media.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner