Go to Berlin in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Go to Berlin in El Grande Comandante

Go to Berlin concerteaza in El Grande Comanante

Vineri, 26 iunie 2009, trupa Go to Berlin va sustine un concert in subsolul 2 al clubului El Grande Comandante, din strada Viitorului nr. 26, incepanad cu orele 21.00.

Go to Berlin a luat nastere in toamna anului 2007 avand urmatoarea componenta: Misha Pautov – vocal si chitara, Mircea Ionita – chitara, Paul Ballo – tobe si Alex Miu Bass. La scurt timp dupa infintare, trupa, impreuna cu producatorul si chitaristul Robert "Lama" au inregistrat un demo.

In mai 2008 Robert s-a hotarat sa iasa din umbra si a inceput sa cante cu trupa pe scena. Luna iulie a marcat aparitia unui videoclip care a fost finantat de membrii trupei. Melodia aleasa pentru videoclip a fost "Jeremiah". La scurt timp dupa aceasta, Mircea Ionita si Misha Pautov au parasit trupa. Trupa si-a continuat activitatea cu cei tei membrii ramasi, pana in Decembrie 2008, cand Matei Teposu s-a alaturat trupei.

Trupa a cantat aproape in fiecare club din Bucuresti: Hard Rock Cafe, Spice, Control, Fire, Suburbia, Orange Concept Store, El Grande Comandate,etc.. Ei au cantat in deschiderea unor trupe ca: Luna Amara, Coma si Antract, pe langa participarile la festivlurile majore de rock din Romania: Motorrock, Underlondon, Stuffstock. Din punctul de vederea al aparitiilor Tv, cele mai representative sunt aparitiile de la tonomatul DP2, Autostrada, Bringing the noise si Apropo TV ( unde iesit pe locul 2 la finalul votului pentru sezonul 2008 )

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner