Zgarie nori in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Zgarie nori in El Grande Comandante

"Orasul meu" la El Grande Comandante

In El Grande Comandante atmosferea este in continuare incendiara. Evenimentele se tin lant, iar concertele sunt din ce in ce mai animate. Dovada acestul fapt este concertul de sambata seara, 27 iunie, de la nivelul doi al clubului din strada Viitorului. Trupa Zgarie Nori, mai bifeaza in palmares inca un concert powered by El Comandante.

Sambata, 27 iunie, in El Grande Comandante, la subsolul doi al clubului, concerteaza Zgarie Nori. Trupa deja consacrata pe scena muzicala din Romania, se mandreste cu un palmares bogat, care include videoclipuri, lansari de albume si concerte reusite. La sfarsitul anului 2008, trupa a lansat videoclipul piesei "Visul tau". In prezent, trupa se pregateste pentru lansarea unui noi videoclip, cel al piesei "Ingerii si iubirea", care are la baza volumul "Despre Ingeri", al lui Andrei Plesu.

Zgarie Nori a luat nastere in martie 2007 si evolueaza in prezent intr-o formula ce-i cuprinde pe: Yawn si Eugen Iustin (voce), Catalin "Tzetze" Radulescu (muzicuta), Cristi Chelsoi (chitara electrica), Catalin Coman (clapa), Adi Neacsu (bas), Radu Campeanu (tobe), Maria Coltatu (viola), Calina Epuran (violoncel), Cristina Paun (backing vocals). Zgarie Nori ofera publicului sau un produs unic pentru piata din Romania: hip-hop, rock alternativ si clasic, completate de acordurile speciale ale violei, violoncelului si muzicutei, dar si versuri originale cu iz de "poezie de strada".

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728.556.044

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner