Concert Zgarie Nori in Parcul Artelor 2009

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Zgarie Nori in Parcul Artelor 2009

Pentru ca muncesti zilnic de la 9 la 18 pe un post care nu iti place, intr-o companie pe care o detesti, pentru ca te gandesti serios sa iti faci un credit pe 10 ani pentru masina care te va ajuta sa iti petreci tot restul vietii in trafic, pentru ca faci tot ce te invata televizorul ca sa devii un om de succes, pentru ca nodul de la cravata nu se asorteaza cu sufletul tau, pentru toate acestea, Zgarie Nori a inceput revolutia: Vinde-ti cardu’ / Eu nu dau cravata mai departe.

Trupa Zgarie Nori va invita la concertul de vineri, 19 iunie 2009, incepand cu ora 18:30, in Parcul „Lia Manoliu” – Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucuresti, eveniment sustinut in cadrul celei de-a doua editii a Parcului Artelor.

Editia de anul acesta a Parcului Artelor se desfasoara in Parcul “Lia Manoliu”, in perioada 19-21 iunie, si isi propune sa sarbatoreasca “550 de ani de creativitate si vitalitate urbana bucuresteana” prin acoperirea unei game cat mai variate de ramuri artistice, mergand de la cele clasice pana la cele mai moderniste si inovatoare.

Parcul Artelor este organizat de Bianca-Consulting, asociatia culturala Art Music & Film si Green Hours, in parteneriat cu TVR, Primaria Sectorului 2 si Europa FM.

Zgarie Nori (www.zgarienorii.ro) a luat nastere in martie 2007 si evolueaza in prezent intr-o formula ce-i cuprinde pe: Yawn si Eugen Iustin (voce), Adi Neacsu (bas), Bogdan “Bozo” Iliescu (tobe), Calina Epuran (violoncel), Catalin Coman (clape), Catalin “Tzetze” Radulescu (muzicuta), Cristi Chelsoi (chitara electrica), Cristina Paun (backing vocals), Maria Coltatu (viola). Zgarie Nori ofera publicului sau un produs unic pentru piata din Romania: hip-hop, rock alternativ si clasic, completate de acordurile speciale ale violei, violoncelului si muzicutei, dar si versuri originale cu iz de “poezie de strada”.

Zgarie Nori a lansat la sfarsitul anului 2008 videoclipul piesei “Visul tau”, concept inedit pentru piata muzicala din Romania, care poate fi urmarit pe site-ul trupei (www.zgarienorii.ro). In prezent, trupa se pregateste de lansarea unui videoclip la piesa “Ingerii si iubirea”, creatie care are la baza volumul “Despre ingeri” al lui Andrei Plesu.

Primele trei piese deja inregistrate (“Visul tau”, “Orasul meu” si “Zgarie Nori”), alaturi de o prestatie LIVE la Radio3net, pot fi descarcate din sectiunea Media a site-ului trupei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner