Hara lanseaza un videoclip nou

Trupa Hara  a lansat de curand videoclipul “Hora ursarina”, videoclipul de promovare al unei noi piese featuring Tamango. “Hora ursarina” este o alta demonstratie de virtuozitate muzicala a acestei colaborari inedite. Artistii  au dorit sa promoveze ideea de comunicare interetnica. In acest sens au continuat proiectul inceput odata cu videoclipul “Muro Shavo” si au imaginat o hora ursareasca!

“Hora ursarina” este o piesa ritmata, cu influente folclorice, interpretata jumatate in limba romana si jumatate in limba romanes. Costumele folosite in videoclip au fost deosebite, cu influente tiganesti (palaria vocalului, Flavius), dar si romanesti (ca si chimirul purtat tot de solist).

Alaturi de trupa mai apare cu titlul de guest star Mircea Toma, cunoscut pentru implicarea sa in proiecte interetnice, dealtfel si initiatorul campaniei de integrare a rromilor.

O parte din filmari s-au realizat in Valea Plopilor, acasa la Tamango, in timp ce a doua zi de filmare a fost utilizat Teatrul National din Bucuresti ca locatie.  Regizorul care a dat viata acestei idei originale este Florin Botea.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: