Andra si Sandel au primit Discul de Platina!

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Andra si Sandel au primit Discul de Platina!

Andra si Sandel Mihai au primit vineri, 8 iunie, in cadrul emisiunii “Tonomatul de pe 2” de la TVR 2, primul Disc de platina din cariera! MediaPro Music i-a premiat pe cei doi frati care canta impreuna muzica populara pe albumul “De la frate la sora”, vandut in peste 31 000 de unitati!

Dupa ce la doar o luna de la lansarea materialului, Andra si Sandel au primit Discul de Aur pentru vanzari record, vineri, cei doi au primit Discul de Platina: “Parca ieri ne inmanau cei de la MediaPro Music Discul de Aur pentru albumele vandute, iar acum tin in brate primul meu Disc de Platina”, povesteste fericita Andra. Si Sandel s-a bucurat extrem de mult de surpriza facuta de casa de discuri: “Ma simt minunat, mai ales ca este vorba de primul meu album, care, se vede, a fost foarte apreciat de romani”, a marturisit Sandel. Cele 14 piese de muzica folclorica au surprins placut atat fanii Andrei, cat si iubitorii de muzica populara, care au mai auzit-o pe artista cantand acest gen de muzica doar in cadrul unor emisiuni de televiziune.

Albumul “De la frate la sora”, realizat impreuna cu MediaPro Music, contine atat duete cantate de Andra si fratele ei, precum “Lucru mare-i omenia” sau “Drumul vietii ne desparte”, cat si piese interpretate individual, printre care “Cantecele mele”, “Nu ducem grija de maine” si “La multi ani cu fericire!”. Melodiile sunt inspirate din zona Ardealului, regiune in care Andra si Sandel s-au nascut si au copilarit, dand astfel o nota personala intregului material.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner