Loredana a sarbatorit pe doua continente

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Loredana a sarbatorit pe doua continente

Duminica, 10 iunie, Loredana a avut parte de cea mai lunga zi de nastere, care se va continua cu o veritabila vacanta in Statele Unite! Primele ore din ziua de nastere a artistei au “prins-o” pe Loredana pe scena la mare unde sustinea un recital.

“Ziua mea a inceput inca de seara, si m-a prins ora 12 noaptea cantand pe scena. Ce poate fi mai frumos decat ca, de ziua ta, sa ii bucuri pe alti oameni si ei, la randul lor, sa te rasplateasca cu aplauze”, a marturisit Loredana.

Artista si-a continuat apoi ziua de nastere alaturi de familie si cei mai apropiati prieteni, intr-o petrecere data chiar la ea acasa, pentru ca seara sa se urce in avion si sa porneasca spre Las Vegas, orasul care o va tine ocupata pentru aproape doua saptamani. Pe seara voi pleca spre continentul American unde voi petrece putin timp alaturi de prietenii mei de acolo, Armand Assante si multi alti oameni dragi mie”, a povestit artista.

Loredana, care in luna februarie a lansat albumul “My love” cu cele mai frumoase 21 de cantece de dragoste, isi doreste deja sa realizeze impreuna cu MediaPro Music un nou album, de data aceasta pentru copii, material pentru care artista lucreaza indelung in studioul de inregistrari.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner