Hohote de ras cu Horatiu Malaele

Recitalul ”Sunt un orb”, ilustrat de actorul Horaţiu Mălăele va străluci joi, 17 decembrie 2015 pe scena cinematografului Scala din centrul capitalei, începând cu ora 20:00.  Cu farmecul și talentul său caracteristic, Horațiu Mălăele ne invită în Ajunul Crăciunului să petrecem o seară plină de umor cu poezii și glume siropoase inspirate din prezent, cu ironii fine sau momente de mare profunzime artistică.

Adoptând  o ţinută relaxată, neutră, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele ne va colinda în maniera sa inimitabilă aducând în primul plan – veselia și buna dispoziție.

Întâlnirea cu publicul la Cinema Scala va încheia seria spectacolelor susținute pe parcursul anului 2015, sub sloganul ”pericol de râs în hohote”, ce au fost pe deplin răsplătite prin prezența spectatorilor în sălile de spectacol, prin reacțiile extraordinare și aplauzele fulminante de la final.

Biletele pentru spectacolul ”Sunt un orb” ce va avea loc joi, 17 decembrie 2015 la cinema Scala sunt disponibile la preţuri variabile, în funcție de categoria de loc, astfel: cat.I – 49 lei si cat.II – 49 de lei. Acestea se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului Scala, Librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2 sau online prin www.ticketnet.ro și  www.bilet.ro .


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole