LURA aduce muzica “morna” din Capul Verde la Hard Rock Café

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » LURA aduce muzica “morna” din Capul Verde la Hard Rock Café

Duminica, 24 ianuarie 2016, la Hard Rock Cafe, una dintre cele mai populare voci ale stilului “morna”, originar din Capul Verde, Lura, canta in premiera in Romania.

Nascuta in Portugalia si cu origini in Capul Verde, cu 5 albume la activ, primul lansat in 1996 iar cel mai recent acum cativa ani, Lura s-a consacrat in industria muzicala internationala dupa ce a cantat alaturi de Cesaria Evora, piesa Moda Bo, abordand acelasi stil inconfundabil si unic in lume, “morna”. Al saselea album al artistei, Herança, va fi lansat in curand. Lura ofera tempouri puternice si pline de viata si exprima lacrimile tacute ale unor cantece antice, secretele stilului batuque sau morna si rugaciunea rebela pe care o poarta in inima sa.

Noul sau album este un dar celor care sunt familiari cu muzica din Capul Verde si sufletul sau universal, dar si o celebrare a talentului muzical al artistei. Heranca lauda insulele si exploreaza dilema antica a vizitatorului despre a vrea sa stai cand trebuie sa pleci. Simbioza vocilor si simfonia emotiilor fac din Heranca unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse Africii.

Concertul Lurei de pe 24 ianuarie 2016 face parte din seria de evenimente care marcheaza aniversarea de 8 ani de la deschiderea Hard Rock Cafe in Romania.

Biletele pentru concert sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe – inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:
– Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) – 70 de lei
– VIP, cu loc la masa in fata scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile)
In ziua concertului biletele vor costa 80 de lei, respectiv 110 de lei VIP, in limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner