Holly Humberstone a lansat piesa si videoclipul “The Walls Are Way Too Thin”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Holly Humberstone a lansat piesa si videoclipul “The Walls Are Way Too Thin”

Holly Humberstone este o artista cu o intelegere profunda de a spune povesti prin intermediul pieselor pe care le prezinta publicului. Melodia ”The Walls Are Way Too Thin” a fost scrisa intr-o perioada de dificila, in care artista se simtea pierduta in noul oras, fiind departe de casa.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HollyHumberstonePR

Videoclipul melodiei este o opera de arta, din punct de vedere al imaginii, si ofera sentimentul de panica si izolare intr-o casa noua, dar care nu se simte ca acasa. Videoclipul a fost produs in colaborare cu Raja Virdi si o prezinta pe Holly incercand sa scape dintr-o cladire in flacari. Ea a declarat ca toate scenele au fost reale si ca a avut mari emotii in timpul filmarilor.

Noua piesa continua ritmul de melodii personale si emotionale, precum “Haunted House”, in care Holly relateaza despre casa bantuita, in care a crescut. Modul in care Holly isi exprima sentimentele in piese este evidentiat de producatorul Rob Milton de la Easy Life.

Link YouTube:

 

EP-ul de debut al lui Holly, “Falling Asleep At The Wheel”, a depasit 100 milioane de stream-uri, iar ea a fost aleasa pentru Apple’s Up Next Artist si VEVO DSCVR’s Artists To Watch 2021. Tanara artista a primit aprecieri din partea The Sunday Times, NME (5*), The Guardian, i-D, ELLE, Billboard, Triple J, BBC Radio 1 si Apple Music. Holly a cantat la Jimmy Kimmel! Live, BBC’s Music’s Introducing Live, cat si pentru campania VEVO’s DSCVR At Home series. In urmatoarea perioada, Holly va avea 13 concerte in Marea Britanie, dintre care 6 sunt deja sold out.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner