Holograf revine cu melodia “Cum bate inima ta”

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Holograf revine cu melodia “Cum bate inima ta”

Holograf lansează o nouă piesă, pe care au și compus-o, intitulată „Cum bate inima ta”. Pe beat-urile rock de neconfundat ale trupei, Holograf relatează că iubirea, în ciuda faptului că este complicată si imprevizibilă, merită trăită și simțită din plin:

„Nimeni nu mi-a spus cât ești de rea, iubirea mea / Și nici eu nu am crezut că mai poți să fii așa”, dar cu toate acestea: „Vreau și eu să trăiesc / Vreau și eu să iubesc / Chiar dacă o să mor de mă-ndrăgostesc”.

Ascultă piesa: https://Holograf.lnk.to/CumBateInimaTa

Mai mult, într-un ritm dansant, Holograf cântă despre situația în care foarte multe persoane se regăsesc adesea, mai precis, greutatea momentului când conștientizezi că ar trebui să renunți la persoana iubită din diverse motive, dar sentimentele înăbușesc rațiunea:

„Șapte vieți aș sta cu tine / Dimineți și nopți senine / Dar nu pot să aștept, știi bine / Dar eu tot te mai vreau”.

Link YouTube:

 

 

„Cum bate inima ta” este prima piesă lansată în 2021, după ce în anul 2020 trupa Holograf a lansat la sfârșitul lui septembrie, alături de rapper-ul K-Gula, o nouă variantă a piesei lansată inițial în 2005, „Grijile s-au dus”, și în luna mai a anului trecut, Holograf a lansat single-ul produs și filmat în timpul lockdown-ului, „N-ai de ce să pleci”.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 16 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 16 iunie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner