IMAGINE DRAGONS lanseaza videoclipul piesei “Cutthroat”, cu Olivia Munn in rolul principal

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » IMAGINE DRAGONS lanseaza videoclipul piesei “Cutthroat”, cu Olivia Munn in rolul principal

Imagine Dragons, trupa câștigătoare a premiilor GRAMMY®️, a lansat videoclipul piesei „Cutthroat” cu Olivia Munn.

Asculta piesele: https://umusic.lnk.to/ImagineDragonsPR

Regizat de Matt Eastin și avându-l la bord si pe actorul Adrian Martinez, videoclipul o surprinde pe Munn la DMV. Aflându-se într-o stare de agitație, în continuă creștere, videoclipul este o paralelă vizuală a construcției sonore tunătoare și frenetice a piesei.

Piesa „Cutthroat” a fost lansata pe 12 martie si este un imn propulsiv, orientat spre punk, despre uciderea criticilor din interiorul tău, vocalistul Dan Reynolds a numit piesa „un exorcism al autocompătimirii”. Trupa a înregistrat piesa împreună cu producătorul Rick Rubin la studioul său Shangri-La din Malibu.
Urmareste aici videoclipul:

 

Anterior, Eastin a regizat videoclipul muzical al trupei pentru piesa „Follow You”, în care au jucat actorii din It’s Always Sunny in Philadelphia și cuplul din viața reală, Rob McElhenney și Kaitlin Olson, și a inclus întorsături de situație fantastice, romantism și… niște cufere goale.

Videoclipul a fost salutat „hilar” de Rolling Stone și lăudat în continuare de MTV News ca „fără încetare, dar prezintă și trupa făcând ceea ce face mai bine în vârful jocului”.

„Follow You” a fost lansat simultan cu „Cutthroat” și a ajuns recent pe locul 1, atât în topul Alternative Radio, cât și în topul Alternative Airplay al Billboard-ului, ca urmare a impactului său consecvent ca melodia cea mai adăugată, săptămânal, de la lansare. A marcat cea mai rapidă ascensiune a trupei în partea de sus a topului Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural” în 2018 și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer” în 2017.

„Follow You” și „Cutthroat” marchează primele melodii noi, lansate de catre Imagine Dragons, de la albumul lor, “Origins”, din 2018.

Cu 40 de milioane de albume și 50 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 60 de miliarde de stream-uri combinate, Imagine Dragons a fost cea mai bine vândută trupă rock din anii 2010, chiar dacă erau ocupați să reinventeze genul. Cele mai importante 3 melodii rock din Billboard ale deceniul aparțineau formației – „Believer”, „Thunder” și „Radioactive”. Formată în 2009, Imagine Dragons a dezvoltat o serie de piese de bază, cu o serie de EP-uri lansate independent. Night Visions, debutul lor de lungmetraj din 2012, a intrat în Billboard 200 pe locul 2, iar piesa principală „Radioactive” a dominat Hot Rock Songs al Billboard-ului, a câștigat un GRAMMY pentru cea mai bună interpretare rock și a obținut statutul RIAA Diamond. Smoke + Mirrors, din 2015, a debutat pe locul 1 în Billboard 200.
EVOLVE, care a urmat în 2017, a câștigat o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album vocal vocal și a lansat trei hituri radio alternative nr. 1: „Believer”, „Thunder”, nominalizat la GRAMMY, și „Whatever It Takes”. Toate cele trei melodii au fost, de asemenea, printre primele 5 hit-uri la radio din Top 40, „Thunder” ajungând pe locul 1. Al patrulea album al trupei, ORIGINS, a debutat în topurile Billboard’s Alternative Albums și Top Rock Albums și single-ul „Natural” a petrecut nouă săptămâni pe locul 1 la radio-urile alternative.

 

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner