Horatiu Malaele si Bogdan Malaele se intrec in replici actoricesti, miercuri, 23 august, la Cinema PRO

”M-am imbracat in negru fiindca am auzit ca sunteti morti dupa mine.” – Horatiu Malaele

Convins ca rasul va mantui lumea, actorul Horatiu Malaele ii provoaca pe spectatori  la o noua seara de vara sub nota hazului de necaz.

Editie Speciala“, spectacolul plin de amuzament in care actorul Horatiu Malaele este secondat de fiul sau, Bogdan Malaele si de muzicianul Radu Captari, va fi prezentat publicului miercuri, 23 august 2017, de la ora 19:30, pe scena Cinema PRO din capitala. Seara va continua cu proiectia gratuita a filmului “Funeralii Fericite”, o comedie in care Horatiu Malaele poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor.

Cu umorul sau tipic si infinita placere a improvizatiei, Horatiu Malaele va face o noua demonstratie de virtuozitate pentru a-i incanta pe cei prezenti cu noul spectacol, la baza caruia se regasesc texte puternice, pigmentate cu momente culese din cele mai aplaudate reprezentatii.

”Editie Speciala” are o dinamica deosebita, Malaele, tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc si monologuri ce starnesc hohote de ras, imbinate cu melodii  interpretate de indragitul artist Radu Captari. Muzica, interpretata de artistul 100% roman dar cu suflet rusesc va contura tabloul  fascinant al universului umoristic  – ”Editie Speciala”.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la casa de bilete a cinematografului Cinema PRO, sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro  si www.ticketnet.ro.

 


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole