Iata-l pe Zuma, fiul meu

Orice mama ar trebui sa fie mandra de copilul ei. Pentru ca nu toate femeile pot avea urmasi, trebuie sa pretuiesti ceea ce ai. Iar Gwen Stefani se arata foarte multumita de fiul sau nou nascut, Zuma.

Solista devenita celebra ca vocea formatiei No Doubt, si-a pus pe site-ul oficial o poza cu ea si micutul. In fotografie, Gwen arboreaza zambetul unei mamici implinite, in timp ce baietelul de numai zece luni scoate limba. Aceasta poza indica faptul ca este posibil ca Zuma sa calce pe urmele parintilor sai, Gwen si Gavin Rossdale. Ambii sunt sub lumina reflectoarelor si probabil vor ca si copilul lor sa fie.

O posibila vedeta poate ajunge si fratele lui Zuma, Kingston. El da semne ca este atras de muzica si, cine stie, poate mama sa o sa-l integreze in formatie. „Vrem sa impartim cu voi prima poza cu Zuma Nesta Rock Rossdale. Gwen, Gavin, Kingston si Zuma sunt bine si se distreaza de minune in patru”, a scris Gwen.

Totul pare sa decurga frumos in viata lor si nimic nu le poate intuneca zambetele. Nici nu ar avea cum. Deocamdata, bucuria nasterii celui de-al doilea copil este mai importanta ca orice.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole